Отворена дискусия > МАГИЯ
за какви цели използвате магията?
stella75:
Може да ви прозвучат смешно моите писания, но бих искала да споделите вашето мнение. Не съм магьосница, но имам много силна интуиция. Имала съм доста странни случки и предсказания чрез сънищата. Понякога практикувам природна магия, но това е само в краен случай. Никой никога не ме е учил- използвам силата на мисълта и спелове, призовавам стихиите. Понеже винаги усещам лъжата (почти невъзможно е някой да ми каже лъжа в лицето), използвам призоваване на другия да разкрие истината. Понякога изисквам наказание за лъжеца. Лошото е , че проклетия човек и след хиляди беди си остава лош- дори още по-злобен и проклет. Това са моите цели - да накажа някого или да накарам другия да види подлостта и лъжата. Не искам да направя някого, просто да възстановя равновесието!
theshadow:
Старая се да не я използвам...
tattul:
stella75, търси истината, но не влизай в ролята на съдник. Щом ползваш стихиите и те влече природната магия, трябва да разбереш, че Природата сама се грижи за равновесието. Изземаш функции, които не са твои. А това също се плаща.
stella75:
Правилно! Не бях се замислила ... Но все пак не ми се иска да изплащам чужди грешки. А ми се случва за съжаление....
stella75:
Как да променя отношението към проблема?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия