Под вещо ръководство, би могло да се развие... Но вещото ръководство е кът. Аз лично не съм от лечителите по този начин. Но съм от психолозите.
В практиката ми на психолог има трагични истории, като например следния случай - на една много болна жена, която вместо на лекар, се навива да отиде на лечител, считайки, че това е достатъчно. Тя си знае много добре, че има тежко заболяване, но тъй като процедурата по лечението му от медицината е тежка, се пробвала да я избегне, като вместо на лекар, отишла на лечител. Само че... С това, за съжаление, подписва смъртната си присъда. Лекарите са можели да я спасят, ако е отишла овреме при тях, вместо при лечител. Мъртва е.
Надявам се да ме разбираш правилно. Дори ти наистина да имаш дарба някаква, то личните ми наблюдения са, че е правилно лекарите да си свършат работата. На този етап от развитието на нетрадиционната медицина в момента най-доброто възможно за човек с болежки, е да се довери на лекар с диплома от университет и опит зад гърба си. Ако искаш да лекуваш - стани такъв лекар.