Отворена дискусия > СТИХИИ

Инвокация на елементите

<< < (5/5)

Libra777:
Преди няколко дни направих "подвижна" инвокация на въздух по време на една от тренировките в гората...
Представях си как с всяко издишане изхвърлям тежкото/негативното, което се е събрало в мен, а с вдишването ставах по-лека, по-подвижна, което от своя страна повлия на дишането ми да стане ритмично и естествено. Приех, че самата аз съм едно с въздуха и се движех с огромна лекота, сякаш гравитацията е по-слаба и не ме тегли надолу, а ми позволява ако реша, даже да литна към небето (за новите - това не значи, че наистина мога да излетя; просто субективно усещане). Много помагаше и лекият вятър срещу мен, благодарение на него изцяло се потопих в усещането на въздуха...След тренировката легнах на земята и медитирах над четирите елемента, за да балансирам енергията в себе си. Започнах с въздух и земя, но едновременно; концентрирах се върху усещането на земята под себе си, която се прелива с небето в мен и стават едно цяло, т.е. сливат се Горе и Долу... След това си представих как слънчевите лъчи (огън) навлизат в тялото ми от небето/въздуха, а реката, която чувах - през процепите на почвата, които са продължение на вените ми; сякаш четирите елемента преминаваха през кръвта ми.Беше толкова хубаво, че накрая едва се накарах да стана...  [cvete]

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия