Отворена дискусия > МАГИЯ
Формулиране на намерението при магическа работа
Aton:
Sekhmet, cecivalchanova,
преди да предприемете каквито и да е действия спрямо вашите мъже- било то някакво въздействие или влизане в образ по съвета на някоя книга, отговорете си на въпроса:
„Аз все още ли съм същата жена в която се влюби мъжът ми?“
theshadow:
Е, да, Aton, но отговорът на въпроса ще е винаги отрицателен... Свободната жена има доста по-малко ангажименти, а тази жена, дето е с мъж... Зная как проблемите променят една жена (работа на работата, а след нея и работа в къщи- да чисти, да готви и каквото там още и крайният резултат е уморен и вечно ядосан караконджол, в който никак не може да се припознае онова усмихнато и слънчево момиче от първите дни)... Хъх... Много огромна може да е промяната... И може да е... В една такава посока, дето да му се иска на мъжа на такава жена да избяга и сам, ако не го изгонят за дето се осмелява да диша или за някоя аналогична глупост- преди това...
Обикновено проблемите се решават със спокоен диалог, каквито и да са те... Но преди да се почне да се решават, първо трябва да се осъзнае, че има проблеми, които да трябва да се решават... Диалогът е за това да се срещнат двете гледни точки за ситуацията и да се види кой какво може да направи, за да се променят нещата...
Sekhmet:
Аз навярно не се изразих както трябва в по-горния си пост - много пъти сме говорили и му обяснявам, че имам нужда да прекарваме повече време заедно и т.н., на което той всеки път ми отговаря с едно и също - бил изморен, не се чувствал добре, бил зает..
Aton, вярно е, че не съм същата жена, в която мъжът ми се влюби преди време, но в крайна сметка и той не е същия мъж. А и как да съм весела, как да имам желание примерно да се гримирам или да бъда по-предизвикателна, като на всеки такъв опит ми се отговаря с равнодушие. На моменти ми идва до гуша, обезверявам се и самата аз се примирявам със ситуацията.
theshadow:
Е, в малка разновидност, но продължавам да мисля, че го е страх от сериозен разговор и трябва да бъдеш по-настоятелна, докато не ти съобщи реалните причини за поведението си. Защото изморен и зает е недостатъчно обяснение... Определено...
Aton:
Sekhmet, за да те харесва някой първо трябва самата ти да се харесваш.Да си весела, добре изглеждаща и предизвикателна не трябва да е заради мъжа ти, а заради самата себе си.Опитай се да бъдеш такава каквато си била когато сте се запознали, вдигни си самочувствието, махни самосъжалението ! Дай шанс на мъжа ти да се сети защо се е оженил за теб.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия