Отворена дискусия > МАГИЯ
Формулиране на намерението при магическа работа
different:
Coraline, много се радвам, че попаднах на темата ти. Изглежда, че досега винаги съм заявявала намеренията си неправилно, а после се чудех защо при мен не се получава. Сега вече всичко ми стана ясно. Благодаря
beny123:
Здравейте!!!Някой ще даде ли точно указание затова как да се формулира правилно желанието?И не знам защо не се получава при мен нешо..може би аз не формулирам правилно това което искам!!//Ще съм ви благодарна,ако ми дадете съвет
921:
Смятам че формулирането на намерението не е толкова важно като думи. Мисля че по-важното е дали наистина искаме това. Колко сме мотивирани да действаме за една фантазия? А колко за нещо което смятаме че е допустимо? Когато осъзнаваш че желанието ти е фантазия, не впрягаш никакви сили. Казваш думи, правиш ритуал, общо взето театър. Фантазията е краткотрайна. Днес ковчеже утре танк... Ако искаш по-добра работа, дали ще я работиш с вътрешно удоволствие? Парите ли преследваш или работата като действие? Има разминаване от работа която носи удоволствие и заплащането... След като не си на ясно със себе си какво търсиш, ще има фантазия и блян, няма целенасоченост . Защото всеки знае че фантазията си е такава, и залъгва себе си. Ако знаеш какво искаш, намерението ще е формулирано правилно, защото няма точна рецепта. Пиша намеренеие а не желание. При пръвото има действие за постигане на целта, а при желанието е само аз искам.
beny123:
Да,съгласна съм донякъде...Но,с много хора които съм говорила по такива теми ми казват,че е важно да не се пише и формулира...Искам..или нещо подоно защото си оставаш с "искането'..едва ли не...И не знам даи съвет добре ли е когато се формулира дадено желание..да се пише до какъв срок да стане или до кога!!???Как е правилно!!???Благодаря предварително..
myself:
Quote (beny123)добре ли е когато се формулира дадено желание..да се пише до какъв срок да стане или до кога
Задължително (в повечето случаи).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия