Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Среща с циганка

<< < (2/2)

theshadow:
Циганите не са от друга раса. А различията в цвета на кожата, по биология се учи защо е. Причината е във витамин Д. Има държава, която трябва да решава за престъпниците по един и същ начин. Ние сме държавата. Всички ние. Ако нещо в тази държава не е наред, ако няма закони, които да са еднакви за всички и да се спазват, причината е в нас. Не е луд, който яде баницата, а който му я дава. Надявам се да ме разбра.

chimera:
Quote (ly)ние няма да можем да живеем спокойно в собствената си държава Ние няма да можем да живеем спокойно в собствената си държава, докато законите в нея не се спазват своевременно и да са еднакви за всички. В България нивата на престъпност са много високи и то не само сред циганите, а и сред самите българи. И докато циганите за дребни кражби все пак се запознават със затвора, аз много се ядосвам, че на видни мафиоти с възсветличък цвят на кожата, българско гражденство и къде по-тежки престъпни деяния, включително срещу цялата българска държава, им се позволява безнаказано да си вилнеят. Честно казано мафиотите, които се множат безнаказано, ме притесняват много повече от множенето на цигани и турци.

ly:
Разбрах те, theshadow. A мафиотите, да, определено и те са много опасни, но за какви закони говорим хора, след като полицията е част от мафията. Сложна работа е и не му се вижда края. Поне това е моята гледна точка.

didi:
Пиши на кирилица. Мнения на латиница се трият. Shadow.

Sirens:
Аз мисля , че е малко вероятно да ти е направила магия, просто е искала да ти вземе парите , като ти замаже очите с малко евтини фокуси и приказки, от сорта на : Лошо имаш на главата душа, магия са ти направи , магия за смърт ..... и така на татък ... нищо няма да ти струва .... И мен ме бе срещнала една такава и ми вика , че имам магия от майка и дъщеря , които искали да ме видят на инвалидна количка. Изкара ми от джоба си някакъв боклук уж билка било да ми развали магията. Нищо няма да ти струва ..... аз и викам ами добре тогава дай мия и тя съответно веднага каза цената 12 лева, при което почна да ме увещава да я взема. Е нея взех и от 4 години от както съм я срещнал все още съм на краката си и не ползвам количка. С една дума не се връзвай на тия глупости....

п.с. Те са много добри психолози и затова отгатват какво те тревожи всичко е измама при тях, и то не само при тях ами и при много от така наречените ''феномени ''

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия