Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Среща с циганка
chimera:
Въпросът е преместен тук от заглавната страница на сайта. Damyan89 Здравей.
Днес ме срещна млада циганка на пътя, доста добре разчете подсъзнанието ми. Каза ми, че имам магия... За да я развали, изкара снопче от конци, като ме помоли да избера един и да му вържа 5 възела, останалото снопче да изхвърля в тоалетната, след което първият конец да прибера в хартия, да сложа щипка захар, сол, троха и косъм от мен, да спя 3 дена с тези неща под възглавницата и на четвъртия да ги хвърля в река... Въпросът ми е дали е възможно да не е премахване на магия, а точно обратното?
:
Quote (Damyan89) Здравей.
Днес ме срещна млада циганка на пътя, доста добре разчете подсъзнанието ми. Каза ми, че имам магия... За да я развали, изкара снопче от конци, като ме помоли да избера един и да му вържа 5 възела, останалото снопче да изхвърля в тоалетната, след което първият конец да прибера в хартия, да сложа щипка захар, сол, троха и косъм от мен, да спя 3 дена с тези неща под възглавницата и на четвъртия да ги хвърля в река... Въпросът ми е дали е възможно да не е премахване на магия, а точно обратното? А не каза колко пари ти взе. Не се хващай на номерата на циганките.
ly:
Да, вярно. Като те срещне цигански маг, ясновидка или нещо от сорта, го подмини.
theshadow:
ly, имаш твърде много агресия, натрупана в себе си. Тази част от съвета ти, която изтрих, може, но само ако планираш да падаш по-долу от циганката. Ако всички ние реагираме първично, просташки, в нарушение на законите на България, то каква ще бъде разликата между нас и онези от циганите, които реагират първично, просташки и в нарушение на законите и които с това са си спечелили лоша слава за целия си етнос и са плюли на усилията на останалите цигани, които се опитват да живеят достойно?
ly:
theshadow, аз не съм от най-агресивните, но според мен това заслужават циганите. Въпрос на виждане. Аз съм малко расист, мразя циганите и турците и според мен, ако ги оставяме да си живеят спокойно, то те ще продължат да печелят привилегии и ние няма да можем да живеем спокойно в собствената си държава, но това е вече друга тема. Нека не се превръщам в спамаджия.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия