Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия?
:
Благодаря в много! Наистина имам чудесно семейство, затова и се чувствам виновна, когато вместо да прекарваме време заедно, аз работя. Надявам се сте ме разбрали правилно, проблема не е в това дали ще имам големи сделки или не, а в това че точно големите се разпадат след като съм вкарала в тях много часове упорит труд за сметка на семейството. Разбирам добре съвета ви, ще го давам малко по-леко, пък всяко нещо с времето си. Напомня ми на едно от любимите ми детски (и не толкова детски) филмчета - Cars
tattul:
Радвам се, че е така Tupi, . Мнозина, когато потърсят помощ, очакват чудеса. А всичко е вътре в тях, но не знаят как да го предизвикат и го изкарат наяве в живота си, всичкото това изобилие. Как да постигнат баланса - работа, семейство...Истината е че няма готова формула , ала -бала, дето всичко става с "отключване на късмета" и така... Само трудностите ни карат да се замисляме кое не е наред в живота ни и кога е дошло време за промяна и израстване))
theshadow:
Темата прелива. Заключвам я. Ако някой иска да пита има ли направена магия, моля да се ориентира към новата тема за питане- КЛИК
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия