Здравейте!
Отварям тази тема, защото имам въпроси.
На някой случва ли му се да привлича странни хора около себе си? Защото всичките ми приятели ми казват, че само аз привличам лудите хора в нашата компания, което май започвам да го вярвам.
Днес на село има празник. Въобще не смятах да излизам надолу, защото нямам много приятели, с които да ми е приятно. Също така, в последно време самоувереността ми доста страда и идеята да съм сред много хора, които да ме виждат, ми носи тревожност. Така че избягвам да ходя на пренаселени места.
Както и да е, реших да отида да си взема палачинка с шоколад, защото формите се поддържат със захар (шегувам се, разбира се😅) (не е лъжа всъщност).
Тъкмо си взех палачинката и се запътих към вкъщи, когато едно момче дойде да се запознаваме. Няма да споделям много неща, но това бяха най-лудите 2 часа в живота ми - и в добър, и не чак толкова добър смисъл. Мисълта ми е, че такива тип хора са много далеч от мен, но не знам защо от всичките ми по-близки приятели, все за мен се хващат. Аз ли излъчвам нещо? Супер приятелски ли изглеждам, че се хващат да ми говорят? Или изглеждам много невинно, което им дава кураж? Не знам, ама започвам да се страхувам в какви ситуации мога неволно да се набутам, а не е като да мога да направя много, ако започне да се случва нещо много страшно(това с Либра сме си го говорили).