Grey, благодаря за отговора. Искам да уточня, че аз не `чувам гласове` в общия смисъл на кукувците. А фрази само, и то конкретно от този човек, от насилствена телепатия породена от него. Както и сливането бе насилствено. Друг телепат не познавам. Аз така всъщност разбрах, че имам лека телепатия, много преди сливането. Бях написала пример, но го изтрих. Ще го напиша пак. Този човек е бил обсебен от мен /казаха ми го на 3-та год/, искал ме за своя жена, при все че знае че съм семейна. Аз не му обръщам внимание, защото аз нищо не търся, по стечение на обстоятелствата работим заедно. Той е пред развод и си търси жена, при която да се измести да живее, за жалост в обсега му попадам аз, случайно при раб.среща.
Веднъж съм била на авт.спирка, той минал с колата си, момента когато аз се готвя да се качвам, аз чух че някой бибитка, но не е задължително да е за мен, пък и твърдо съм решила да се кача в град.тр-рт.
В този момент, той явно разочарован от моя избор, изказва телепат. мисъл " Аз съм Иван, обърни се" . Този сигнал-мисъл аз го улавям, но си поемам обичайния ежедневен живот, и не му отдавам ник. значение -случва ми се за първи път и нищо не зная. Много време след това "Иван" ме пита говорно защо еди-кой си ден като минах, не се обърна, не чу ли това, аз съм силен телепат, а се качи в автобуса, а не при мен в колата да си поговорим. И така после е последвало сливането/без аз да разбера какво е/, под претекст че разваля люб.магия, сътворена лично от него, за да страдам, както него съм била накарала да `страда`??? Неправилно съм се съгласила тогава, но под влияние на раб.стрес и енергиен натиск така се случи. Аз нищо не искам, нито го искам за мъж, нито искам да му вредя, само искам енергийно да не съм зависима от него, в т.ч. и телепатично, за това че е силен телепат има много доказателства , вкл. потвърдени от дългогодишни негови колеги. Аз ще напусна, изчаквам удобен момент. Просто искам да ме остави на мира. Волю-неволю ще трябва да се науча на защити, понякога ми се получава.
Преди това имал такава "връзка" с др. жена мома, пак на това раб.място, сам то разказа, жената му споделила че имала усещането че някой я наблюдава, той е невероятно болестно ревнив-патология, освен другото псих.заболяване. И когато отишла на др.място да работи се прекъснал енергийния контакт - разпаднала се връзката, наречена от него телеп.любов.