Какво да разкажа.......? Магьосници в махалата, а и в града са много хора. Делят се на добри и зли. Добрите имат бял цвят на душите, а злите черен. Злите магьосници измъчват хората а добрите им помагат. В миналото злите магьосници по често измъчваха хората и даже имаше убийства. С времето обаче нещата се успокоиха и вече злите по рядко измъчват хората, а добрите успяват да помогнат на все повече от тях. През деня повечето от магьосниците ходят да работят като обикновенни хора, но някои изкарват парите си с магии. Вечер обикновенно се любят. Изглежда битовизмите не им пречат на любовните игри защото теглят енергия за сексуална възбуда от различни хора. Енергията за сексуална възбуда представлява енергия изтеглена от душите на хора които правят секс. После тази енергия магьосниците я слагат отгоре си и правят също секс. Някой от белите магьосници се стараят да спазват законите на Бога за секса записани в библията, но до колко ги спазват не знам. Не мога да съдя защото и аз съм грешен. Според законите на Бога например, да си гей е грешно. Секса им свършва когато им свърши възбудата за секс.