ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

За любовта, връзките и още нещо...

<< < (10/14) > >>

feniks75:
blado72,мисля,че този форум е сериозен и компетентет относно магията и трябва да спреш с тези фантазии.Пиши фантастика,илюстрирай комикси,играй игри .Явно тук ти е силата.Мисля,че се посмяхме достатъчно и е време да спреш друже.

blado72:

--- Цитат на: feniks75 в  1 Октомври 2021 10:45:33, Петък ---blado72,мисля,че този форум е сериозен и компетентет относно магията и трябва да спреш с тези фантазии.
--- Край на цитат ---
Защо не проверите това което съм написал?

Цеци_Вихронрав:
Аз просто се отказвам да коментирам.

blado72:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в  2 Октомври 2021 08:58:16, Събота ---Аз просто се отказвам да коментирам.

--- Край на цитат ---
Аз тука търся приятелство. Не търся конфронтация. [umnik]  Като не вярвате ще спра да пиша за това.

Цеци_Вихронрав:
Тук изучаваме магия. Ама сериозна магия. А магията е управление на енергия. Предимно собствената енергия. Едва след като един маг започне да контролира собствената си енергия може да повлияе на чужда.
Магията е общо взето химия, физика, биология и психология. Няма духчета, няма фантастика. Доза фантазия е добре дошла, но не и фантастика.
Ти се опитваш да ни внушиш, че цяла Варна е пълна с магьосници дето ако не правят секс, правят пари.
Познавам варненските магьосници. Не са много. И те не се занимават с глупости. Използват магията, за да помагат или да се самоусъвършенстват. А пари правят с труд - не с магия.
Нямам идея кой и как ти е внушил тези глупости, но който и да е, стой далеч от него. Той не ти прави магия, а ти срива психиката.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия