ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

За любовта, връзките и още нещо...

<< < (9/14) > >>

blado72:
Аз съм на 49. Но тези неща с магии за смърт бяха преди около 2-3 години. После злите магьосници разбраха че няма смисъл от убийства защото така не постигаха целта си. Целта им беше да накарат хората да им вярват и да ги слушат. Повечето хора обаче не им вярваха. Човека е добро същество. Повечето хора са така. Бог е прав - хората са добри по природа. Само че често се заблуждават.

Цеци_Вихронрав:
blado72, предлагам ти да се консултираш с психолог или психиатър.
Това което разказваш са меко казано фантазии.

blado72:
Мислите че само с вашите знания във форума се изчерпва всичкото познание за магиите, а магиите са толкова много че няма начин човек да знае всичко. Защо не дойдете във Варна. Аз живея в този град. Ще видите че има много магьосници. Можете ли да виждате душите на хората и да летите с душите си? Ако можете да виждате и да летите с душите си, тогава хванете се за душата на някой човек в автомобил, който пътува за град Варна и елате да видите какво става в града. Няма да ви убият. Вече не убиват хора. Влече ги секса. Търсят възбуда за да правят секс. Когато няма възбуда не могат да правят секс и стоят и кротуват. През деня обикновенно нямат възбуда и правят пари с магии или ходят на работа. Вечер секса започва около 22 чеса. 8)

blado72:
Правят магьосници хора в града като им слагат на очите "духчета", който "духчета" ги правят способни да виждат душите на други хора и после ги учат да летят с душите си и да се движат в пространството. След това им обесняват магиите който искат да знаят учениците за да им вършат работа, а не нещо което следва да знае новият магьосник за да лекува или да прави нещо добро за обществото. 8) 

feniks75:

--- Цитат на: blado72 в  1 Октомври 2021 10:07:17, Петък --- Вечер секса започва около 22 чеса
--- Край на цитат ---
Вече знам кога да ходя във Варна.Понеже съм много близо до Варна около 50км се нагърбвам с тежката задача да проверя и докладвам във форумът за тези сексове.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия