Това ми беше другият въпрос, feniks. Щях да питам къде излиза балансът. Баба ми беше един много светъл човек, но като бях малка като чели не попивах нещата, които ми говореше. Помня от дете ми казваше, че Вселената търси равновесие и че няма как да получиш без да дадеш. Също ми каза, че получаваш едно, а губиш друго. И си мислех същите неща, които ти сега ми написа просто, защото предварително си бях спомнила думите й.
Иначе не искам конкретно пари. Или по-скоро парите биха били междинно стъпало, за да получа други неща.
И другото е - обичам медитациите. Опитвам се да медитирам почти винаги преди да заспя. Правех водени медитации, а откакто прочетох темата за Магически транс си водя собствени и се чувствам много по-добре от втория вариант.
Със сигурност не съм достатъчно навътре в нещата още и в мен има едно недоразбиране - каква е разликата между тази твоя практика и сигил например (освен в изпълнението)? Тук съм да се уча и оценявам това, че всички във форума подавате така добронамерено натрупания опит към по-неопитните.