Реших да започна моето ново начинание РУНИТЕ.От малък харесвам скандинавските саги и митология,а 13 войн съм го гледал стотици пъти.Харесвам готик музика с припев на вой на вълци.Преди ми изглеждаха доста сложни и непонятни и за това не се задълбавах.
Руните са патерица и магичен инструмент за трансформирането на съзнанието за това трябва да се анализират.За да ме приемат руните трябва да сканирам съзнанието си за някои блокажи.Така връзката ще е по близка.
1.Християнството отрича руните като езически практики и те години са били преследвани.
-Не съм кръстен.
-Не съм се венчал в църква.
-Името ми е на голям християнски празник така ,че ще си го сменя с руническо име.
-Не ходех на църква.
-Сипатизирах на православието единствено поради факта ,че е запазило българщината.
Християнските ценности не са техни ,а стари човешки норми обединени в енергийно-информационен агрегор.
За да започна работа с тях трябва да си отговоря на няколко въпроса в началото.
Как стигнах до тях.
Какво искам от тях.
За какво ми са те.
И най важното за какво ще ги използвам.
Стигнах до изводът ,че руните не са нещо ,което създаваме ,а те са готов бутон за реализация на събития и действие в животът ни посредством нашите усещания и емоции.
Понеже видях ,че колега е запонал тема за руните иреших да пиша в дневникът си понеже това са мой виждания и твърдения.
Утре ще продължа с тяхната изработка.