Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
feniks75:
В закритите секции не ме допускат.Така,че експериментирам ,както казах работя на принципа проба-грешка.
feniks75:
Нямах предвид да се разболяваш,че да вдигаш енергия.Просто да симулираш такава среда,в която организма ти реагина -така да се изразя на стресова ситуация.Здрав си ,но с по висока енергия.
feniks75:
SOLOMON,благодаря,че коментира моите опити и практики.Все пак аз се развивам на сляпо.Чета книги и гледам различни лекции,но все още трудно разпознавам красотата от фалша.
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: feniks75 в 14 Ноември 2020 07:23:03, Събота ---В закритите секции не ме допускат.
--- Край на цитат ---
Да, все още...Ама и ти не правиш нищо, за да бъдеш допуснат...Тръгваш със сложното и се пънеш като магаре на баир да го направиш на принципа проба-грешка, понеже видиш ли не ти дали достъп сега и веднага.Това е все едно първокласник дето още учи две и две да иска да му дадат да решава задачи от висшата математика.
feniks75:
Ех, висшата математика ,как ни късаха в института доц Пенка -точката.Нека се посмеем малко с лаф от студентските години-алкохола и математиката не прощават на никого.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия