Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
feniks75:
Цеци,като каза да отворя страница -дневник го направих.Изчетох почти целият форум .Споделях всичко ,което съм правил и практикувал,но явно не е достатъчно.Разбирам.
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 14 Ноември 2020 10:03:34, Събота ---Тръгваш със сложното и се пънеш като магаре на баир
--- Край на цитат ---
Нищо така го разбирам аз.Колкото по трудно ,толкова по лесно ще практикуваш.Сигурен съм и вярвам ,че съм готов за знания и може би ще ги получа.Вече гледам доста руски сайтови е трудно ми е с руския/добре, че като ученик съм го учил/.Много интересни школи.Просто търся знания .Не упреквам никога и никого просто искам да се развивам.Доста години бях силно погълнат от материята ,но вече е друго.Когато вече нямаш нужда от пари , жени ,храни или основните черти -оцелявай,храни се ,размножавай се.Търся друго
Solomon:
--- Цитат на: feniks75 в 14 Ноември 2020 07:29:06, Събота ---Нямах предвид да се разболяваш,че да вдигаш енергия.Просто да симулираш такава среда,в която организма ти реагина -така да се изразя на стресова ситуация.Здрав си ,но с по висока енергия.
--- Край на цитат ---
Долу-горе разбрах какво имаш предвид...в Хаос магия има такава практика, която ти позволява това, отчасти...Има и техники за увеличаване на енергията...Дишането е един от факторите, които влияят на нивото на енергия, както и сам би се сетил...
Напротив, не се учиш на сляпо. Форумът ти тава доста добра представа какво е възможно и какво не...дадени са основни техники, а това как ще ги сглобиш си е твоя работа... :)
Искам да ти кажа, както Цеци каза, че да се хвърляш на по-сериозните занимания без да си усвоил основите, няма как да ти се получи...За да правиш магия, както някъде наскоро писах, не е достатъчно да знаеш само техниката, но трябва и да си изградил нужната енергийна конфигурация...Както писах - магията е като рисуването. Хващаш ли четката за първи път - не очаквай да нарисуваш шедьовър, дори и да знаеш цялата история на великите художници...ще изрисуваш хиляди картини, преди да си нарисуваш шедьовъра - просто е въпрос на практика...Е, вярно е, че има и хора, които още при първият опит успяват, но на тях им е дадено, унаследено е...
Личен пример - на теория знам как да докарам някому инсулт, примерно (знам, че не е най-добрият пример за даване, но го давам защото реално принципът е прост)...но не бих могъл да знам дали наистина го мога, без да съм пробвал дали имам нужната сила да го направя, тоест дали имам нужната изградена енергийна конфигурация...
С две думи - и да влезеш в закрити секции, пак ще си на същото място, защото няма да имаш изградената сила, за да използваш дадените техники...А другото, което е - в повечето случаи не се дава техника "за да направиш еди-кое си" конкретно, а са дадени основни техники от магията, които сам трябва да се сетиш как би могъл да ги използваш...
feniks75:
--- Цитат на: Solomon в 14 Ноември 2020 16:26:33, Събота ---но трябва и да си изградил нужната енергийна конфигурация
--- Край на цитат ---
Разкажи,моля те повече за това или поне ме насочи /нещо да прочета/.Успявам да вдигна кундалини енергия по чакрите.Често съм се замислял за енергийна структура ти го наричаш конфигурация .Дори съм си правил енергийни щитове.
Solomon:
Конфигурация се изгражда като се правят практики...чрез упражняване на концентрацията, волята, менталните ресурси и т.н. Именно практиките в Хаос магия и в закрити секции са за това. Процесът е бавен и нещата стават постепенно..
feniks75:
Разбррах,ще чакам да дойде времето му.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия