Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневника на feniks75
Цеци_Вихронрав:
Соломон и Солар да си отворят тема в закрити секции и да си спорят!
Дневника на Феникс е, за да споделя своя опит!
Solomon:
--- Цитат на: Solar в 13 Януари 2021 21:29:46, Сряда ---Да, може и да не разбирам колкото хора, реализирани в тая сфера, ама явно разбирам достатъчно, че да обоснова твърденията си.
--- Край на цитат ---
Първо, твърденията ти не бяха верни...или за по-меко казано, не бяха точни. "Вибрациите в тялото" е много общо казано и звучи като изказванията на тези, дето излизат в астрали и прочие...
Второ - това, което говорим на лични си е на лични, това което коментираме във форума си е за форума...
Стигаме до тета вълните - и какво като монотонните тъпани причиняват доминантност на тета вълните...
И пак, първо - никой не е казал, че магическият транс е в този честотен диапазон...но пък може и да е...
Нещото над което трябва да се замислим - достигането до тета вълни с монотонни тъпани причина ли е да се случва магията или е следствие от друг психологически феномен, който има водещата роля в цялата магическа работа? Някъде там е отговорът...
Solomon:
Извини ни, Феникс...твърде много наспамихме...
feniks75:
Та,така в спора се ражда истината.Моля,коментирайте мойте опити и практики .Дори и да ви изглеждат странни или чудати.Все пак аз съм новобранецът тук.
Solar:
Феникс, ще споделя своето мнение с теб, но не съм от най-вещите. Най-добре е модераторите и админите да се изкажат, тъй като знаят най-добре как стоят нещата.
От моята гледна точка всичките тези детайлни описания на практиките ти са като патерица при теб. Тоест ти може така да ги усещаш нещата, но най-вероятно не от тях идват усещанията ти. Както във форума са казвали, че за ясновидството не ти трябват карти, но ако имаш такива, не от картите идва информацията, а от теб самия. Независимо колко вселени, пластове на земята и етапи на процедиране създадеш, не те я случват магията. Ти я случваш. Но ако такива неща ти помагат, не виждам защо да не продължиш да си ги използваш. Само не трябва да навлизаш твърде навътре във филма.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия