Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ

Дневника на feniks75

<< < (30/58) > >>

feniks75:
Аз нямям ясновидски способности или поне не ги откривам.Не обичам да чакам дали ще стане или не.За това обичам да систематизирам нещата.Магията е наука.В безогледният хаос има системи  и агоритми.Всички трансформации се подчиняват на определени закони.Дали ги знаем или не  е друг въпрос.Нищо не става от нищо.Възприятията и  усещанията също могат да се систематизират.Някак си нищо не искам да оставя на тайнствеността. [wizard]

feniks75:
Важно за привличането на финансовият поток е да имаш ЦЕЛ.В природата това е ясно изразено.Нищо не става без цел.В животинското царство всички животни имат за цел да се нахранят ,да оцелеят и да се размножават.В растителното царство на всички дървета корените имат за цел да се вкоренят по надълбоко за да достигнат водата.Реката се движи в своето русло.Целта й е  да достигне морето.
Ние можем да променим посоката на движение на финансовият поток като му зададем нова цел.
Моят механизъм e:
Припокриване на усещането за/ пари или щастие/ върху даден визуализиран обект свързан вашето усещане за щастие.Предмет във вашето съзнание,от който сте  получили пари или благосъстояние.Макар,че последните две доста да се различават.
Важно е да се знае ,че получаваме пари и щастие толкова колкото ни е нужно.За това конкретизирайте точно. [wizard]

feniks75:
Днес се включих в инициатива за залесяване на 20 000 дръвчета в Шумен.Така като доброволец.За разлика от Цеци  аз видях стотици доброволци -хора/млади и стари/.,които не са изгубили красотата на живота.Дори си направих практика.
Започвам да визуализирам всичките млади дървета засадени от мен,как се вплитат в земята все по надолу.Така черпят повече енергия за мен от земята.Започнах да сканирам мисловно  мястото на засадените фиданки.Така вече имам изградена мисловна структура на полето с дървета.Вече имам свой енергиен "кладенец".

posleden:
Браво, но ще трябва и да ходиш при тях! Работиш със всяко едно поотделно. Широколистни надявам се?

posleden:
Не става само с взимане винарю! :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия