ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Творение без творец

<< < (16/17) > >>

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: feniks75 в 15 Юли 2021 22:20:38, Четвъртък ---Макар,че сега сме взели материалният вектор аз вярвам ,че сме правилният избор на вселената.
--- Край на цитат ---

Дано си прав, защото аз мисля, че сме най-голямото зло за горката земя. Само я рушим и съсипваме. Ако изчезнем като вид на земята ще настъпи РАЙ!

feniks75:
Земята съхранява всяка наша" мисъл-деиствие" и щом живеем Тя е намерила нещо в нас .Ей ,така нещо от нея.Майката не убива детето си.Тя го гълчи ,наказва го,лишава го ,но не го убива.Аз като родител го  възпримам разбираемо.Аз бях далеко от земята ,но тя ми показа своето съвършенство.

Solar:

--- Цитат на: feniks75 в 15 Юли 2021 22:41:22, Четвъртък ---Земята съхранява всяка наша" мисъл-деиствие" и щом живеем Тя е намерила нещо в нас .Ей ,така нещо от нея.Майката не убива детето си.Тя го гълчи ,наказва го,лишава го ,но не го убива.Аз като родител го  възпримам разбираемо.Аз бях далеко от земята ,но тя ми показа своето съвършенство.

--- Край на цитат ---
Тук съм много съгласна...ако не трябваше да ни има, нямаше да ни има.

feniks75:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 15 Юли 2021 22:24:10, Четвъртък ---Дано си прав, защото аз мисля, че сме най-голямото зло за горката земя. Само я рушим и съсипваме. Ако изчезнем като вид на земята ще настъпи РАЙ!
--- Край на цитат ---
Рай е човешко творение на умът свързан с моралът и мирогледът му през вековете.Дали това си мисли "горката земя"незнам,но ако се припокриваме значи сме неразделна част от нея. [shok]

Uchiha Madara:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 15 Юли 2021 22:24:10, Четвъртък ---
--- Цитат на: feniks75 в 15 Юли 2021 22:20:38, Четвъртък ---Макар,че сега сме взели материалният вектор аз вярвам ,че сме правилният избор на вселената.
--- Край на цитат ---

Дано си прав, защото аз мисля, че сме най-голямото зло за горката земя. Само я рушим и съсипваме. Ако изчезнем като вид на земята ще настъпи РАЙ!

--- Край на цитат ---

Не съм съгласен с теб, Най-вероятно имаш предвид онази част от обществото, което е така да кажем непотребна, вредно и опасно. По принцип човекът е създаден да твори и създава, но някои хора се отклоняват от това и тръгват по лошата пътека. За мен те не са хора, а животни - действат само по инстинкти без мисъл и разум, всичко интуитивно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия