ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Творение без творец
feniks75:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 15 Юли 2021 20:33:11, Четвъртък --- Да! Да давам ли примери с малтретирани деца които в последствие са съдили родителите си
--- Край на цитат ---
Нямах това предвид .Човешките взаимоотношения са твърде ниски.Говорех за агрегориалните взаимоотношения,но пък си права за това пък-каквото е горе такова е и долу. [shok]
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: feniks75 в 15 Юли 2021 21:35:55, Четвъртък ---агрегориалните взаимоотношения
--- Край на цитат ---
Що е това? Нещо божествено? Нещо окултно?
Аз все пак съм проста селска вещица и тези сложни думички не ги схващам.
feniks75:
--- Цитат на: feniks75 в 15 Юли 2021 20:22:29, Четвъртък ---Кое визираш под стихии създадени от нас?
--- Край на цитат ---
Това са всичките наши чувства, ,асоциации и емоции , и нашите вътрешни усещания. [taunt] [umnik] [shok]
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: feniks75 в 15 Юли 2021 21:48:04, Четвъртък ---Това са всичките наши чувства, ,асоциации и емоции , и нашите вътрешни усещания
--- Край на цитат ---
Това не са стихии, а емоции.Стихия е буря, вулкан, земетресение и т.н. Тях все още не можем да контролираме.Но емоциите си можем да се научим да контролираме и направляваме.
feniks75:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 15 Юли 2021 22:00:35, Четвъртък ---
--- Цитат на: feniks75 в 15 Юли 2021 21:48:04, Четвъртък ---Това са всичките наши чувства, ,асоциации и емоции , и нашите вътрешни усещания
--- Край на цитат ---
Това не са стихии, а емоции.Стихия е буря, вулкан, земетресение и т.н. Тях все още не можем да контролираме.Но емоциите си можем да се научим да контролираме и направляваме.
--- Край на цитат ---
Все още не не сме стигнали до тази възможност да контролираме "бурята,вулкана,земетресението и т.н.",но аз вярвам,че това някога ще стане.Всичките тези природни проявления са свързани с нашите вътрешни усещания и контролът върху тях би довел до контролът върху тях.Човек търпи еволюция.Макар,че сега сме взели материалният вектор аз вярвам ,че сме правилният избор на вселената.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия