ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Творение без творец
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Валсо в 26 Октомври 2020 12:46:36, Понеделник ---И ако не си забелязала, не се опитвам да ви налагам моите възгледи или да ви провокирам, за разлика от Fenrir75 или както там му беше никът
--- Край на цитат ---
А това какво е?
--- Цитат на: Валсо в 25 Октомври 2020 11:50:46, Неделя ---Т'ва ако беше моята група в Суратя, досега да съм му набил шута. Повече от ясно е, че е тук за проповядване и опит да промива мозъци, а не за дискусия.
--- Край на цитат ---
Това си е баш провокация да гоним хора от форума понеже видиш ли ти някъде си би ги изгонил такива...
--- Цитат на: Валсо в 26 Октомври 2020 12:46:36, Понеделник ---И именно заради другите раздели съм тук.
--- Край на цитат ---
Аз нещо не видях да пишеш в тези други раздели...И си мисля, че не е коректно от твоя страна към Химера да и влизаш във форума и да устройваш революции
feniks75:
Моля ,ви спрете .Търсех само дискусия , а получих крамола.Вече съжелявам,че я почнах.Сурати,шутове моля ви не показваите тъмната си страна.
Цеци_Вихронрав:
Феникс, не се навирай между шамарите, а си прави практиките!Ние с Валсо ще се разберем! И не е крамола, просто и двамата имаме по-груб език!
Валсо:
Щом казването на мнение се счита за провокация, няма какво да говорим повече с теб.
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Валсо в 26 Октомври 2020 17:04:42, Понеделник ---Щом казването на мнение се счита за провокация, няма какво да говорим повече с теб.
--- Край на цитат ---
Съгласи ме!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия