ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Творение без творец
theshadow:
--- Цитат на: feniks75 в 18 Октомври 2020 11:30:14, Неделя ---Така стигаме до поговорката за яйцето и кокошката и кой от какво произхжда.На нас хората не ние дадено да разберем и да вникнем в същността и замисълът на творецът.Той ни е дал аспект от своята същност ,а имено магията.
--- Край на цитат ---
Въпросът за яйцето и кокошката отдавна има отговор от биологията...
А причината да не допускам да се обсъждат божета, творци и прочие в този форум е, че това е форум за магия... А магията е наука... Тя няма общо нито с творци, нито с божета, нито със суеверия... Нещо повече - суеверието, божетата, ако не са за майтапа и магията в комплект- често пъти водят до увреди за психиката...
Ако желаеш сериозно да се занимаваш с магия... В твоя случай... Първото, което трябва да направиш, е цялостно почивстване на възгледите си от суеверия, божета и паразитни фантазии в тази насока...
feniks75:
ОК, ще работя по въпроса.
posleden:
:)
posleden:
Феникс, много ми напомняш на един магьосник, когото уважавам. Ако е така, хвани шпагата откъм правилната страна, че тая дръжка ще ми избоде очите.
Валсо:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 25 Октомври 2020 11:55:05, Неделя ---Валсо, и ти не виждам да си дошъл да учиш магия, но те търпим.
--- Край на цитат ---
Магията няма да я коментирам. За друго дойдох. Каквото не ми е ясно - питам. И ако не си забелязала, не се опитвам да ви налагам моите възгледи или да ви провокирам, за разлика от Fenrir75 или както там му беше никът. Форумът има и други раздели, не само такива за магия. И именно заради другите раздели съм тук. Щом Химера ми даде достъп, значи е преценила, че не е проблем да съм тук.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия