Що няма дежурен барман по нощите?
Мога да си налея и сама, но на кого да си изплача мъката? Щото те нали барманите са за това...
Ха, едно таласъмище седи в ъгъла. Имам си слушател...
По Коледа комшията в общежитието ме обяви за черна вещица. Аз не отрекох щот не обичам да лъжа. До тук добре, но ме обвини и че съм му правила черна магия. И колкото и да го питах какво съм му направила отговор не получих. Само със жена си спряха да ми говорят и после се изнесоха. Ама работим заедно по дяволите и ми се налага да ги гледам ежедневно. Съответно последните три месеца видиотеното семейство не пропусна да информира и чехи и българи каква съм вещица гадна. Чехите паднаха от смях, защото при тях всеки втори се занимава с магия и както ми обясни едната колежка (познайте как се разбрахме с моя лош чешки)... Та колежката ми каза, че видяла, че вдигам защита само при атака, но иначе съм като отворена книга и можела да види, че не си ползвам способностите за вреда. Много се впечатлих между другото и се уговорихме като падне карантината да се срещнем и обменим опит.Българите обаче се вързаха на семейство идиоти и в понеделник вечер шофьорина ни само дето не наби жена си, че дошла в моята стая да пие кафе с черната вещица видиш ли. И крещя като изумен. Аз пък стоях и го гледах и се чудех дали пък да не го предизвикам да ме удари и после да ми плаща цял живот, защото тук дето имат закони, ами ги и спазват. Ама ми дожаля за жена му и детето, защото тея пари ще ощетят тях...
И днес за капак кифлата от семейство идиоти не ме вижда в почивката, че съм зад нея и обяснява на друга една българка, че съм направила магия на мъж и да ме сънува и бълнува. Като чух се задавих с кафето. Ама поне научих какво си мисли идиотина, че съм му направила. И първата ми мисъл беше да попитам кифлата на кого да направя магия да ме сънува и бълнува? На некъпаният и мъж (живяхме в един апартамент и... ами къпят се веднъж седмично) дето е с осми клас и е кух като лейка ли? Ако ще карам някой да ме сънува ще е някой умен, интелигентен и чистоплътен. Ама в крайна сметка си премълчах, за да не я злепоставя кифлата.
И сега стоя по нощите и не мога да заспя от бяс. Бяс срещу мене си, че съм станала такава мекушава патка и вместо да ги отвея всичките, аз съм се загрижила за тях...
Май ми е време да вляза в бойна магия и да си развия малко злоба.
И още едно говедо ме ядосва и ми иде да му откъсна главата, ама приятел и го обичам по дяволите та се въздържам... Само почвам много да се съмнявам в магическите му способности. А може пък водката да му идва в повече и вместо да ми надникне в душата да си провери съмненията се доверява на алкохолните делюзии.
Изплаках си болката. От утре ставам ЗЛА!!!
На шофьорина и колегите дето съм им черна вещица свят ще им се завие от мен. Изобщо няма да ползвам магия да им навредя, мога да го направя само като си отворя голямата уста и започна да говоря и аз. Тея глупаци не си струват енергията ми.
За говедото дето ми е приятел ще ползвам цялата си магия не за друго, а да го залича от съзнанието си. Не ми трябват приятели които не ме познават!
Лека ви нощ!