ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Чужда топлина

<< < (2/4) > >>

Astaroth:

--- Цитат на: Libra777 в 24 Юли 2020 20:19:23, Петък ---Смисъл, ако е изпотено, е разбираемо, но за погнусяване от чужда топлина никога не съм чувала
--- Край на цитат ---

Извинявам се предварително за примера, но все пак - я си представи, че си на гости някъде и ти се наложи да отидеш до тоалетна. Сядаш и тя дъската е още топла, 'щото някой друг е бил преди тебе...  [taunt]

Solomon:

--- Цитат на: Astaroth в 24 Юли 2020 19:51:08, Петък ---Ясно де  ;D И от нея не ми е приятно... Виж, ако е момичешка - няма проблеми.

--- Край на цитат ---
Ясно ама...ясно де...женска, мъжка - няма значение...макар че за женското си малко прав...
И обратното е вариант, в някои случаи може да ти харесва пък..

Astaroth:

--- Цитат на: Solomon в 24 Юли 2020 20:46:16, Петък ---Ясно ама...ясно де...женска, мъжка - няма значение...макар че за женското си малко прав...
И обратното е вариант, в някои случаи може да ти харесва пък..
--- Край на цитат ---

Тъй, спирам да се лигавя. Сега сериозно - особено ако е мой предмета ми е адски неприятно. Без значение - момиче, момче - някак го чувствам като влизане в личното ми пространство. Остатъчно присъствие дори човека да го няма. Иначе си прав било ми е приятно като малък да се мушна в леглото на наще точно когато са станали за работа и е още топло под завивките или пък когато съм имал приятелка - пак същата работа. Излиза, че трябва да сме "на ти" с човека, както се казва.

Solomon:
Благодаря за обяснението, Astaroth!
Следващияяяяттт....!  [witch]

posleden:
Аз съм следващият. Какъв беше... въпросът!?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия