ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Чужда топлина
Solomon:
Аз само да попитам, ей тъй информативно, не че много ми трябва ама....някога да ви се е случвало да ви е "гнус" да пипате предмети затоплени от чужди ръце (химикал, маркер, гребен, чаша)...или да не искате да се облегнете на седалка стоплена от някой друг (в градския транспорт примерно) ? Или обратното - да ви е било супер приятно ? Нещо такова да сте изпитвали?
Astaroth:
--- Цитат на: Solomon в 24 Юли 2020 18:57:12, Петък ---някога да ви се е случвало да ви е "гнус" да пипате предмети затоплени от чужди ръце (химикал, маркер, гребен, чаша)
--- Край на цитат ---
Особено ако са били пипани от потни ръце направо откачам... Поради същата причина избягвам да ползвам седалките в градския транспорт. Което е странно между другото, защото ми се е случвало на тренировка да си забравя боксовите ръкавици и да трябва да ползвам служебните... Студени и мокри от пот... Не ми е приятно, но се свиква... Може би е до обстановката около теб, конкретния предмет и това с какво го свързваш. В градския примерно като погледна седалката си представям как някой потен, некъпан циганин е седял преди мен... Ръкавиците ги приемам като нещо, с което трябва да се съобразя иначе няма да тренирам.
Solomon:
Ясно...това за потното - разбираемо и ясно...само да отбележа, че става въпрос за топлината, таковата...
Astaroth:
Ясно де ;D И от нея не ми е приятно... Виж, ако е момичешка - няма проблеми.
Libra777:
Не знаех, че има чак толкова гнусливи хора... Смисъл, ако е изпотено, е разбираемо, но за погнусяване от чужда топлина никога не съм чувала [unsure]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия