Не зависи само от родителите,според мен. Зависи също и от обкръжението ти. Ако си по-податлив ще станеш същия като тези,с които стремиш да дружиш. Забелязала съм,че в училище винаги “кифлите” са тези,които получават най-много внимание и доста се стремят да бъдат такива (все още ми е интересно защо..) Тази твоя съученичка,според мен има една цел в живота - Балът,а след него животът приключва.. хора,за които балът е нещо важно,са пълни идиоти. Обличаш се- излизаш- прибираш се,ама разликата е че хвърляш куп пари и то на какво.. нали трябва да се покажем,че мама и тати имат пари.. А,тази която изобщо не е искала да помогнете на човекът,е научена точно така от родителите си. Съгласна съм със Skully и Цеци
Този,който помага ще получава само добро в живота.
Аз да разкажа нещо друго,което ми се струва супер жалко
Имам познати,които са част от някаква секта и уж са много набожни,уж са хора за пример,а те постоянно съдят хората. Значи Гейовете са грешници,бла,бла, тая защо се раздели с мъжът си,тя е лош човек...Тази такава,онзи такъв и всичките са черни,а само те са добри. Останах с впечатлението,че тези,които ходят на църква всяка неделя,са най-големите грешници... Иде ми да им кажа
“Ако Бог ви чува какво говорите и какво правите,смятайте,че първите места за Ада са ви резервирани” ..