ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Aлчност и страх
Astaroth:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 10 Ноември 2019 22:10:51, Неделя ---Страх от какво ще ме накара да бъда алчна и да трупам и трупам като Плюшкин?
--- Край на цитат ---
Страх от загубата на определен статут в обществото, примерно...
Veleroth:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 10 Ноември 2019 22:10:51, Неделя ---Аз още не мога да схвана какво общо има страхът със алчността? Страх от какво ще ме накара да бъда алчна и да трупам и трупам като Плюшкин?
--- Край на цитат ---
Когато си алчен, те е страх да изгубиш това което имаш...
--- Цитат на: Astaroth в 10 Ноември 2019 22:18:58, Неделя ---
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 10 Ноември 2019 22:10:51, Неделя ---Страх от какво ще ме накара да бъда алчна и да трупам и трупам като Плюшкин?
--- Край на цитат ---
Страх от загубата на определен статут в обществото, примерно...
--- Край на цитат ---
Благодаря за примера
Libra777:
--- Цитат на: Veleroth в 10 Ноември 2019 22:04:47, Неделя ---хората не осъзнават, че ги е страх, отказват да го приемат...
--- Край на цитат ---
Не обичам обобщителни твърдения за всички представители на дадена група... Не мога да се съглася
Libra777:
--- Цитат на: Astaroth в 10 Ноември 2019 22:18:58, Неделя --- Страх от загубата на определен статут в обществото, примерно...
--- Край на цитат ---
Статутът и парите не е задължително да вървят ръка за ръка...
Veleroth:
--- Цитат на: Libra777 в 10 Ноември 2019 22:32:33, Неделя ---
--- Цитат на: Astaroth в 10 Ноември 2019 22:18:58, Неделя --- Страх от загубата на определен статут в обществото, примерно...
--- Край на цитат ---
Статутът и парите не е задължително да вървят ръка за ръка...
--- Край на цитат ---
Съгласен съм, че не вървят ръка за ръка, но повечето хора го възприемат по такъв начин, но това което искаме да кажем са примери
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия