Ридър22, аз като стара селска вещица да си кажа.
Не съм противник на боя - има си хора дето си го просят. Тоя Съни обаче вече са го били и пак продължава да взема парите на хората. Не мислиш ли, е по-добро отмъщение ще е да му сринеш репутацията тотално и да накараш хората не само да не ходят при него да им взема парите, ами и да го вземаят на подбив?
Аз бих почнала с разпечатване на статията с тъпите му пророкувания от 2015г. и бих продължила с мои думи относно шарлатанството му. И това разпечатано и пуснато в пощенските кутии на хората в неговия квартал и из цяла Варна. Същото разпространено и из нета. И в такъв случай, като знам, че говоря истината и тя е подкрепена с неговите безхаберни и грешни пророчества няма да се страхувам да сложа името си под материала.
Ако направиш това, шарлатанина ще зае, че ти си му съсипал репутацията и няма да може да направи нищо.
А ти, извинявай за любопитството, но съм вещица все пак и ми е в кръвта. Каква помощ ти е трябвала, че си му дал и пари? Ако е било за магия за любов, да ти кажа такава НЯМА. Има само афродизиаци.