Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Действия след намерена магия

<< < (3/3)

Цеци_Вихронрав:
Аз кокъла го предложих и още чакам да разбера какви са символите.

theshadow:

--- Цитат на: volk22 в  9 Август 2019 13:11:35, Петък ---Ама аз като разправям за кокъла...
--- Край на цитат ---

Виждам... Просто не е моят начин...

Libra777:

--- Цитат на: ochakvan-otgovor в  9 Август 2019 11:05:45, Петък ---Благодаря за отговорите. Иска ми се да е толкова повърхностно, колкото казвате - "на някаква си картинка", но не е със сигурност. Надявам се, че все пак човек от опит ще ми пише. Благодаря

--- Край на цитат ---
Моят опит ми казва, че червеният конец и изливането на светената вода, докато се въртите по часовниковата стрелка, предпазват от всякакви злини!  [wizard] (Шегувам се, не го правете - ще си докарате световъртеж)Та, не знам какъв точно опит търсите, имайки предвид, че тук пишещите имат повече години опит в магията, отколкото аз съм живяла... И тези хора Ви казват, че с предмети магия не се прави... Няма дълбини, няма повърхнини - за всички случаи от този тип важи... Ако все пак смятате, че има нещо "по-дълбоко", което не схващаме (доживях някой да обяви Сянката за повърхностен човек), бихте ли ни обяснили по-подробно какъв точно е проблемът?

Astaroth:

--- Цитат на: Libra777 в  9 Август 2019 15:39:23, Петък --- бихте ли ни обяснили по-подробно какъв точно е проблемът?
--- Край на цитат ---

То Сянката и Волк вече написаха какъв е проблема, на психическо ниво е цялата работа. Има начин да се преодолее това нещо, но се изисква вяра. И това което усложнява цялата ситуация е, че на хората по принцип им е много по-лесно да вярват в най-лошото. Това според мен ползва за основа страха в ролята му на инстинкт. 

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия