За възпитаване на волята у жената съм съгласен, но ми е много интересно какво имаш предвид "мъжество". И да съгласен съм, че във всеки има и мъжка и женска енергия (не знам до колко думата енергия е най-подходяща). Крайно несъгласен съм обаче когато мъжа започне да си скубе веждите с цел да ги направи тънки като струни, при най-малката трудност се оплаква колко е зле положението и се лигави на всяка крачка, крайно несъгласен съм момичето да ми говори на "бате" и да разправя как не и трябва мъж 'щото е силна, независима жена.
Относно различните, ако не ме нападат нямам против, но те ме нападат. И ще ти кажа как - примерно гей парада. Е тия там, дето са на тоя парад... няма да коментирам, че ще стане грозно. Протестира, че обществото не го приемали и бил отхвърлен. Едната година имаше нещо от сорта на това как един мъж в оскъдно облекло държи на каишка друг мъж в оскъдно облекло, който лази по земята като кученце. И това е ок, така ли? И това е само една от фрапиращите гледки с които можеш да се сблъскаш в това начинание, парада. Парад, който може да наблюдава всеки, дори малко дете, което поради растежа си се намира в отворено състояние, няма изградена цензура и попива всичко като гъба. Направи си извода какво се случва след това... Е добре де, какво излиза - значи и аз мога да протестирам, че спрямо тях съм различен, нали. Само дето не ходим нормалните да крещим, че сме нормални. Ние просто се държим нормално и не ги закачаме, те провокират нас от позицията си на малцинство. И понеже в момента времената са такива, че се дава гласност на малцинствата стават сакатлъците... И какво, трябва да обяснявам на детето си някой ден, че да си обратен е нормално, така ли? Или аз да го приема това за напълно нормално? Айде стига с тоя изопачен либерализъм, че накрая от толкова свободия ще ни се такова таковатата...
Либра, кое му е интересното на света с този тип хора? Как тези хора участват в природата? Подпомагат ли усъвършенстването на вида ни? Реално погледнато, от обективна гледна точка, тези хора са биологичен отпадък. Те по никакъв начин не участват в природния кръговрат. При тях е само и единствено задоволяване на определени нужди и нищо повече, което е егоистично спрямо природата и естествения ход на нещата... Консуматори, без да оставят нещо след себе си...