Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Поръчах магия
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Astaroth в 28 Юли 2019 11:30:59, Неделя ---как един мъж в оскъдно облекло държи на каишка друг мъж в оскъдно облекло, който лази по земята като кученце.
--- Край на цитат ---
Това не е демонстрация на гей, а на фетиш. Спокойно можеша да са и хетеро двойка.
--- Цитат на: Astaroth в 28 Юли 2019 11:30:59, Неделя ---кое му е интересното на света с този тип хора? Как тези хора участват в природата? Подпомагат ли усъвършенстването на вида ни? Реално погледнато, от обективна гледна точка, тези хора са биологичен отпадък. Те по никакъв начин не участват в природния кръговрат. При тях е само и единствено задоволяване на определени нужди и нищо повече, което е егоистично спрямо природата... Консуматори, без да оставят нещо след себе си...
--- Край на цитат ---
С това категорично не съм съгласна!
Ти да не мислиш, че на гей хората (независимо дали мъже или жени) им е хубаво, че си падат по своя си пол? Така са родени и не могат да отидат срещу природата си.
Имам познати гей двойки и повярвай ми не парадират с това, а си живеят тихо и кротко без излишна показност.
Тея дето ходят по гей парадите в повечето случаи даже не са цей, а комплексари търсещи внимание.
Цеци_Вихронрав:
И сега малко спам, че таман сте напъплили всички във форума.
Трябва ми спешна магия за бързо разкритие и раждане. До сега успях само да прехвърля част от болката върху себе си, но не е достатъчно.
Astaroth:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 28 Юли 2019 12:03:41, Неделя ---Това не е демонстрация на гей, а на фетиш. Спокойно можеша да са и хетеро двойка.
--- Край на цитат ---
Така е, и пак не е нормално и ок това да се случва публично!
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 28 Юли 2019 12:05:30, Неделя ---Имам познати гей двойки и повярвай ми не парадират с това, а си живеят тихо и кротко без излишна показност.
Тея дето ходят по гей парадите в повечето случаи даже не са цей, а комплексари търсещи внимание.
--- Край на цитат ---
Точно това написах и аз -
--- Цитат на: Astaroth в 28 Юли 2019 11:30:59, Неделя ---Относно различните, ако не ме нападат нямам против, но те ме нападат. И ще ти кажа как - примерно гей парада. Е тия там, дето са на тоя парад...
--- Край на цитат ---
Говорим за едно и също нещо, Цеци. С различни думи обаче... В тия отношения съм елементарен човек, като кучетата - когато го дърпаш за опашката - хапе, когато не го закачаш и то не те закача.
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 28 Юли 2019 12:03:41, Неделя ---Ти да не мислиш, че на гей хората (независимо дали мъже или жени) им е хубаво, че си падат по своя си пол? Така са родени и не могат да отидат срещу природата си.
--- Край на цитат ---
Това дали им е хубаво на тях самите или не, е въпрос на тяхната гледна точка и възприятия. Повтарям се, от обективна гледна точка, нещата стоят по друг начин - те не участват по никакъв начин в природния кръговрат. Не могат да създадат следващо поколение. Поне не и по естествен начин. Бях чел скоро една статия, за това как има бременен мъж. Това нормално ли е според теб? Организма на мъжа не е устроен за това нещо. Защо човека трябва да се намесва срещу природата следвайки само собственото си его?
Libra777:
--- Цитат на: Astaroth в 28 Юли 2019 11:30:59, Неделя ---Крайно несъгласен съм обаче когато мъжа започне да си скубе веждите с цел да ги направи тънки като струни, при най-малката трудност се оплаква колко е зле положението и се лигави на всяка крачка, крайно несъгласен съм момичето да ми говори на "бате" и да разправя как не и трябва мъж 'щото е силна, независима жена.
--- Край на цитат ---
Нито лигавото поведение, нито бабаитената нахаканост имат нещо общо с пола...
Не е по-красиво и за жената да изглежда като изкуствена кукла; още по-грозно е да мрънка и да хленчи; най-грозно е да се мисли за направена от порцелан и да се отнася сама със себе си така, сякаш е крехка до неузнаваемост, че и от останалите да очаква такова отношение... А относно мъжете - няма да коментирам говоренето на "бате" и тежкарското поведение на комплексарите, нито силните и независими МЪЖЕ *тука стягам бицарката*, за които жените са просто забавление и твърдят, че нямат нужда от емоционално обвързване...
--- Цитат на: Astaroth в 28 Юли 2019 11:30:59, Неделя ---Либра, кое му е интересното на света с този тип хора? Как тези хора участват в природата? Подпомагат ли усъвършенстването на вида ни? Реално погледнато, от обективна гледна точка, тези хора са биологичен отпадък. Те по никакъв начин не участват в природния кръговрат. При тях е само и единствено задоволяване на определени нужди и нищо повече, което е егоистично спрямо природата и естествения ход на нещата... Консуматори, без да оставят нещо след себе си...
--- Край на цитат ---
Сред животните също има хомосексуални двойки и са полезни за оцеляването на даден вид, когато дете на хетеро двойка по някакъв начин е останало без родители... Така се случва при животните поне.А относно хората - не мисля, че е редно да наричаш някого "биологичен отпадък" само защото е по-различен. Най-добрият ми приятел е гей... И като кажа гей, сигурно си представяш някой лигльо с изкуствени мигли, който се оплаква на целия свят, че е различен... ами познай... не е такъв! Мога самоуверено да заявя, че в него има в пъти повече МЪЖЕСТВО, отколкото в много други "мъже", защото не е нито разглезеният кифльо с лака по ноктите, нито нажеженият батко с големите бицарки... И ако случайно някога се запознаеш с него, хващам бас, че няма и да ти мине през ума, че е гей.
Astaroth:
Оставам грешно разбран, поради това, че се навлиза в крайности. Каквото имах да напиша го написах. От тук нататък всеки пречупва написаното от мен през собствената си призма.
„Всичко, което чуваме, е мнение. Не е факт. Всичко, което виждаме е гледна точка, не е истина.“
- Марк Аврелий
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия