Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Поръчах магия

<< < (6/8) > >>

Cernunnos:
Цеци, не е като да си въобразявам, че ме разлюбваше.. смисъл тя си го казваше, че вече не ме обичала и така през 2 седмици. А като съм покрай нея размисляше внезапно. Но го отдавам на това, че имаше депресия и пиеше хапчета постоянно. Както и да е, жива и здрава да е. А относно другите, те си ме търсят винаги. Никога не ги търся аз пръв... просто щото не ми дават възможност . Още дето се вика не са минали 5 минути и те първи ми пишат и ме търсят... но сякаш след ден два, ако не излезем влиянието ми отслабва. А това ми се сетрува странно и повърностно, аз обичам да градя стабилни и стойностни връзки с хората.

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: Cernunnos в 28 Юли 2019 14:33:40, Неделя ---Но го отдавам на това, че имаше депресия и пиеше хапчета постоянно.
--- Край на цитат ---
Правилно. А другите кифли... Ами те те харесват, но ти не правиш нищо, за да задържишинтереса им.

Cernunnos:
Да, права си. Често пътувам между градовете и единствената ми комукация остава по чатове.. а там ми е скучно на мен и избягвам.

listentothewild:
Ама сега за привличане ли говорим или за влюбване... То и влюбването е магия, май...
Ако не стане доброволно - доброзорно.  :D  (Шегувам се)

posleden:
Умираме
без любов!
Всеки ден
по малко -
не наведнъж.
Без любов
умираме,
не наведнъж.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница