Здравей, позволявам си да изкажа мнението си, което не е искано,но.. явно сме в една ситуация и аз съм ''много отчаяна'' и изчетох доста неща.. Остави моралната гледна точка,която всеки ще ти намила.. Последствията могат да бъдат много,много опасни. Наясно съм, че в момента не мислиш трезво, позволих си да се намеря като човек, който също е мислил за връщане на ''любимия''чрез магия, но освен, че не е редно е и опасно. Поинтересувай се малко има достатъчно в интернет за тези неща, понякога ''магията'' ти дава човека, който искаш, но ти отнема друго. В най- лошия случай, може да ти отнеме човека след години, когато си мислиш, че всичко е наред. Има много истории на хора правили магия.
Спомням си една жена, която разказа, че е направила магия на мъжа си- всичко точно.. Първо дете- всичко точно, второ дете - болно. От там мъжа и си хваща дрипите, заминава в чужбина и тя остава сама с 2те деца, едното от които тежко болно и е на легло.
Аз съм на мнение, че щом векове наред се е съхранила ''магията'', значи не е зло и ни помага да изградим живота си такъв какъвто го искаме и да получим това, което искаме, НО НЕ на всяка цена. Разбирам те, прекрасно какво ти е. Аз вече 2 месеца не мога да се оправя от една връзка, но ... за какво ми е да го върна ''насилствено'' чрез магия, като нога да си го върна и като му рева на вратата от сутрин до вечер, но пак не е оферта.
Замисли се ти сама за себе си, ако си го върнеш и знаеш как си си го върнала, ТИ как ще се чувстваш? Спокойна ли ще си? Няма ли да мислиш от сутрин до вечер ''ами кога ще отмине ефекта''? Щастлива ли ще бъдеш?
Пак казвам разбирам те напълно. И аз има човек, който не мога да забравя, страдам много, искам го обратно, но единственото, което ще направя е да опитвам да говорим, да се виждаме и да изградим всичко от начало.
Ако искаш разкажи повече за случая.. сигурна съм, че всички бихме ти помогнали... разбира се не по начина, по който ти се иска на теб, но повярвай ми един ден сама ще осъзнаеш, че сме били прави.
Прегръщам те, ако искаш продължи темата, излей си каквото имаш, ще си поговорим, ще обменим опит, съвети.. мисля, че и за двете ще е полезно