Докато четях коментари и реплики между Солар и Соломон изгубих темата...
Ама Солар все пак повдигна добри въпроси и май да взема да отговоря...
Солар, разбирам че искаш всяка тема да е изчерпателна и с много подробности, но уви не става. И не става, защото ние се учим в движение. Отделно всеки възприема енергията по различен начин и съответно начинът му да я насочи е различен.
Магията не е рецепта за юфка примерно, че да ти кажа, вземи токова брашно, толкова суроватка, меси, точи и т.н.
Магията е управление на енергия, най-вече на собствената ни и всеки я усеща по свой си начин.
Да вземем едно просто ясновидство. Един вижда картини, друг чува глас, аз го получавам наготово в главата си, а имахме една дама във форума която за патерица ползваше не карти, а нумерология и докато си играе с числата виждаше бъдещето.
Наскоро докато си говорихме със Соломон установихме, че сливането го правим по различен начин.
Друг път пък докато му давам загадки ( разбирай непълна информация) да го видя как как ще се справи (винаги се справя блестящо) на мен самата ми "светва" как нещо може да стане по-лесно или как друго дето го зная на теория, но не го мога при мен става по друг начин. И всичко защото аз усещам енергията различно от този който е описал дадена практика.
А колкото до това, че един модератор и админ трябва да знае кое къде го пише във форума... Ами това само Сянка го помни, аз ползвам търсачката, защото не помня кое къде съм писала.