Благодаря за мненията и вниманието
Сянка, бана ми беше заради Лилит - и в отговор на нейни провокации се получи калта от рози, в която затънах и аз. Т
ака е когато биваш оставен сам срещу ...развихрена тролска група ...както и да е.
Имах ли време от всичкото гонкане из темите и на лични да обърна поглед и към новите хора в сайта?
Отговарям - не.
Минало.
Безсмислен спор би било.
Към настоящия момент се радвам, че са изяснени обстоятелства и образи.
Мисля, ме знаеш от доста време - изпростяването никога не ми е стил.
Избухвам, когато изпитам омерзение.
Омерзението в случая бе провокирано.
Методично.
Мога ли да приключа с темата?.
Цеци, радвам се, че ме помниш. Нямам очаквания.
Не и нереални такива.
Ако се върнеш и прочетеш останалото от мен преди с новия си поглед от днес - може би ще ме разбереш още по-ясно- енергията е уталожена, времето е друго - и ще стане ясно, че сатрапският ми стил е бил всъщност правилен. От позицията, която имах тогава. Подплатен с натоварванията на кореспонденция с групата, която течеше с пълна сила на лични...а тонът там често беше още по-хард. Преценката ми тогава се доказа като правилна във времето. И то 0- без да имам възможност да въздействам.
:егото, знам...
Posleden - последно
теб съм имала предвид с "елфическия изказ и феите"...
Имах и други цитати от периода, които биха обяснили повече - примерно "магията не е да тичаш с развети плитки в цъфналата ръж"...изгубени неща са, затова и смисъла на първия цитат се губи. Изгубена е и музикалната тема, в която на финала се стигна до демостративно пускане на чалгица...което, ...разбираш...
По твоите постове ще мисля повече. Не просто да отговарям остроумно...или не дотам.
Още веднъж - благодаря, че ме изслушахте и приехте отново.
Да преминем напред?