Сиси, ето го и моят отговор...
Твоята семейна среда (взаимоотношенията между майка ти и баща ти и отделно към теб и брат ти визирам) е оставила доста сериозен отпечатък върху теб... Това те е спъвало доста в живота, а ако не вземеш мерки да поработиш върху себе си, вероятно ще продължи много да те спъва и за напред... И в любовта включително... Не от магия, а от неосъзнато повтаряне на чужди грешки... Ето какво имам предвид...
Първото, което се набива не само в очите на Цеци–Вихронрав, това е отношението към бившия ти мъж... Да, несъмнено е имал недостатъци, минимум те е оставил да затънеш в дългове, а и за скандали съобщаваш, водени включително пред очите на детето, а е имал и поведение от негова страна, несъобразено с нуждите на заболяването аутизъм...
Но това е само едната страна на медала... Ти възпроизвеждаш отношението на майка си към баща ти и рода на баща ти... Неосъзнато...
Какво имам предвид... Споделяш, че си го взела мъж ти без любов, подтикната от лошото отношение от вашите... Това е видим признак на огромно влияние- ти правиш изборите си, включително за мъж, под чужд напор... Ако този напор го нямаше, животът ти би се развил в съвсем друга посока, нали? След това погрешно решение, правиш следващи грешки, пак под напор, отново без да го осъзнаваш...
Може да се направи едно сравнение-
Това пишеш за думи на майка ти-
"Тя не харесваше рода на татко ми - били прости."
А това са твоите думи към мъжа ти-
"Та така ,аз от семейство интелектуално и на изкуството, се събрах с прост човек, от когото родих дете с увреждане."
Усвоила си лоши неща от страна на майка си и ги прилагаш неосъзнато... Мъжът ти сама пишеш, че в началото не е бил такъв, а в последствие е станал нещо нелицеприятно... Сама почти осъзнаваш кое го е променило, като пишеш-
"Видя че почиват мои роднини и оставам съмъ.Виждаше лошото отношение на майка ми и брат ми ккъм мен и как не ме обичат.Как не обичат и детето ми.И започна да си прави каквото иска."
Това са очевидни влияния върху него от страна на твоя род... С каквито хора се събереш, такъв ставаш... Но не само от страна на твоя род- самата ти си попила от поведение от рода ти, което е доувредило взаимоотношенията ви с този мъж, освен дето изначално е тръгнала връзка без взаимни чувства...
Него няма как да го промениш, но можеш да промениш себе си, заради детето си и евентуално за бъдеща връзка, да не свърши отново зле... Мога да ти кажа какво трябва, а дали ще го направиш, това зависи само от теб-
Трябва да си оправиш самочувствието и да спреш да очакваш нападение от всякъде... Толкова си нападана от собствения си род, че го прехвърляш като очаквания върху всички останали... В случая с роклята... Енергийно чрез рокля е невъзможно да ти се влияе... Чрез предмет не може да ти се направи магия, защото, както писах, енергията, която се използва за направа на магия, е електромагнитна... Ток, по народному казано... Съответно и направата на магия не е нещо като широка употреба... Много малко хора са в състояние да направят магия... Твоята колежка, там, с роклята- със сигурност не може да ти направи такава... Сред колежките ти, със сигурност нито една не е в състояние да ти повлияе енергийно... Ти би го усетила като токов удар от разстояние, ако можеха... Роклята, по принцип предмети разни- не могат да ти навредят енергийно... Освен ако сама не се вкараш във филм... Там вече самовнушението големи поразии може да направи... Но няма да е магия, а самовнушение, което привлича лош късмет...
Случва се друго... Ти си наранявана... Прехвърляш го към останалите... Живееш в страх да не те наранят отново и от там ставаш кълбо нерви, което пък се разчита грешно от околните и получаваш проблеми от тяхна страна... Това трябва да го прекратиш... Не казвам изобщо да спреш да се пазиш от другите... Има си недоброжелатели и никой не е застрахован от среща с тях... Пази се, но смени начина и причините, по които се пазиш... Сведи суеверието до минимум... Суеверието в случая ти е последица от това, че си била много наранявана... Трябва да го изоставиш максимално това суеверие...
Поработи върху себе си в частта с личния ти мироглед... Изхвърли от себе си всичко, което ти заприлича на нездраво поведение, усвоено несъзнателно от майка ти... Промени си отношението към себе си първо, после и към другите... В момента се опитваш да гониш най-доброто, пак несъзнавано под влияние на систематичното нараняване от страна на сравняването с брат ти... Смени причината да искаш най-доброто... На майка си и на брат си няма да угодиш, дори от ей сега кралица да станеш... Причината е, че не е проблемът в това какво ти не си станала, а проблемът е в това майка ти и брат ти в какво са се превърнали... Проблемът е в тях, не в теб... Това осъзнаеш ли го, от тук насетне вече ще търсиш най-доброто за себе си по един нов начин, с нови причини и те уверявам, че ще имаш хубави крайни резултати, които ще те удовлетворяват...
Изхвърли от употреба и сравненията от типа "прост" и т.н.
Имаш потенциал да се справиш... Това ще промени коренно живота ти... Ще ти даде и шанс за пълноценна връзка с правилния мъж от един момент нататък...