Автор Тема: Нужда от помощ.  (Прочетена 2037 пъти)

Неактивен dchamber

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 20
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« -: 28 Януари 2017 14:34:25, Събота »
Здравейте,

Предварително се извинявам, ако задам някой тъп въпрос. Просто не съм наясно с материята и света на магиите, въпреки, че изчетох доста неща в интернет, включително и теми в друг форум. Също така, предварително се извинявам за предмета на призива ми за помощ. Моля не ми четете лекции за морал и не съдете действията ми, без да разберете мотивите ми. Казусът е следния:

Краят на октомври, дългогодишната ми приятелка /бяхме заедно близо 4 години/ ме скъса. Имаше причина, а именно избухливият ми нрав, когато стане скандал. За съжаление бях непохватен в любовта. Срещнах жената на живота си, която мислех, че ще бъде майката на децата ми. Вложих всичко - желание, време, чувства, емоции, имах надежди и очаквания. Нямах много, но й дадох всичко, което имам, понякога повече. Наистина заради избухливия ми нрав, за 3,5 год. направих няколко големни скандали. Тя ми прощаваше и правеше компромиси, но точно както един известен бг астролог казва, везните правят компромиси, но продължиш ли да вървиш срещу принципите им, в един момент компромисите секват. За съжаление не само избухливият ми нрав беше проблемен в нашата връзка. Тя е твърде малка - 20 год., и няма никакъв опит, а както казва народът, първите любови са обречени, защото хората са малки, неопитни и незнаят какво искат. Точно такъв е случаят с моята бивша приятелка. Както споменах по-горе, дадох и всичко, нямах много, но дадох дори повече от колкото можех. На няколко пъти й дадох последните си пари. Аз оставах без една стотинка, за да може тя да има пари. Без никакъв опит и база за сравнение, тя просто не знае нито какво е добро отношение, нито лошо. Е, след нас вече има. Това същество е целият ми свят. Не съм някой, който не знае какво е любов и не си внушавам, че тя е всичко. За мен тя е. Има недостатъци, които през годините притеглях спрямо добродетелите и знаех, че добрите и черти са в пъти по-значими от недостатъците й и затова винаги съм стоял със нея, никога не съм се отказвал.
За съжаление лятото се поскарахме няколко пъти, в резултат на което отидох на море с приятел, а не с нея. Когато се върнах, тя ми каза, че иска да се разделим, защото "обстоятелствата не го позволяват". Под обстоятелства имаше предвид, фактът, че е без кола, а аз ъкмо се бях изнесъл в Панчерево. Оттам идваша и голяма част от напрежението, защото нашите виждания и нейните преспивания при мен, зависеха изцяло и само от мен, тъй като аз бях този с колата. Също така бях останал тъкмо без работа. Тя искаше да си дадем малко почивка и да видим как ще се развият обстоятелствата и после щяхме да се събере. Знам го, защото този мач го бяхме играли и преди и знаех изхода. След "раздялата" нещата продължиха по старо му, със същата интимност. Но септември, изхождайки от факта, че сме разделени, без предупреждение тя почна лееко да ме избягва и аз глупакът, с цялото свободно време на света /нямах работа/ изпаднах в паника, показах жестока слабост и направил 2-3 скандала, като последния, в края на октомври, сложи край на нашите отношение. От тогава насам, сме се виждали 5-6 пъти, в които тя вече беше вдигнала стената между нея и мен, знаейки, че когато е с мен умеква и ще свали гарда, но стискаше, именно защото вече беше взела решението да е окончателно. Всички пъти, с изключ на един се видяхме по моя инициатива. На Коледа спа при мен, без интимност ест. А миналата седмица като и писах към 2030, не ми отговори и тъй като беше ненормално време за нея да си е легнала изпаднах в паника и й написах няколко реда, в които показах слабост - "нарочно ли не отговаряш, това е грозно" и тн. Както и да е, на следващия ден ми отговори, че е спала, питах я дали иска да се чуем, звънан и ми обясни, че имала ужасен график през последната седмица, заради работа, учене заж изпит. Предложих да се видим, но тя ми каза,че ще може след 15ти фев, защото тогава й свършват лекциите /тя е задочна форма, а задочниците учат 20-25 дена без почивка по цял ден/.
От една страна знаете, има ли желание има и начин. От друга обаче я разбирам. Луднала и е главата, да не говорим ,че бачка в Теленор, където ги смазват.
През последните 3 месеца, след раздялата пробвах всичко. Говорихме, заках й, че вече съм си взел поука, но тя просто не иска да ми повярва. Този филм го бяхме гледали и преди - заради моите избухвания при караници, се бяхме разделяли и преди, но за седмица макс, а този път вече е различно. Именно заради това й обясних, че за пръв път се разделяме истински, че сега за пръв път изпитвам липсата й, болката е неописуема и съм си взел поука. Знам, че ще кажете "да, ама при свършен факт", но наистина си я взех. Проучих задълбочено, защо избухвам така и защо при каране агресирам /никога не съм я докосвал с пръст и не съм давал косъм да падне от главата й/ и разбрах, че тревожността ми и неспокойствието ми произлизат на първо място от факта , че съм огнен знак /стрелец/, а от друга, че проблемът се корени в семейството ми и начинът, по който съм отгледан. Не ме разбирайте погрешно, имам прекрасни родители, които също както аз на нея, така и т ена мен са ми дали повече от колкото са имали. Възпитали са ме добре, отгледали са ме в тежки години, НО сигурно знаете, че е много важно какво се говори на едно дете. Всички негативни навици, които притежаваме са вродени /страх, съмнение и тн./. Един психолог казва, че детето се разжда абсолютно свободно от всякакви негативни емоциоонални навици и единствените два страха, които може да покаже, са от високо и силни шумове. Всичко останало се наражда. Обичам майка си, тя е най-състрадателният човек, който познавам и ако беше богата, в българия нямаше да има едно бездомно животно, но за съжаление е много нервен човек, хипер-активна /тя е овен, а знаете овните в тъмната си страна са диктатори и не те оставят намира, докато не стане тяхното/. Бидейки супер активна и нервна, майка ми не спира да говори, да действа, да заповядва, да се кара, да се налага и после да натяква - всеки час, всеки ден. Наистина моя е вината, че живях толкова дълго с наште /до 30год възраст/, но това беше и като бях малък. Така съм отгледан, в тази среда на нервност караници и скандали съм израстнал, непознавайки друга форма на комуникация, при неразбирателства, освен карането и налагането /майка ми се кара със всеки и за всичко, отричайки че несполуките в живота й са нейна вина и отговорност и непрекъснато обвинявайки другите/. Разбира се не бягам от отвороност и не прехвърлям вината. Пробелмът си е в мен, че го открих толкова късно.
Както и да е, разбрахте, че съм осъзнал от къде идват проблемите ми и, че работя по въпроса, дори докато Ви пиша.
Само ,че в отн. с бившата ми приятелка, това вече няма значение, думите са избеляли, ззащото ги е чувала и преди. Получава се малко като лъжливото овчарче. А ме обича, казвала ми го е, но също така казваше, че само любовта не е достатъчна, че моето взимане на поука било много "ако". Не ми вярва, вече минава доста време от раздялата, а тя май изтива.
Категорично искам да заявя, че не искам да я контролирам, не искам да я превърна в зомби, не искам да си я върна с магия, за да отмъста. Обичам я повече от всичко и няма нещо на света, което не бих направил за нея.
Затова, моля за помоща Ви. В друг форум четох доста за магиите, за негативните ефекти както за обекта, така и за изпълнителя на магията. Но тъй като съм невежа в тази област, не ми се икса да пробвам сам. Все пак ако опитам някой ритуал, искам да има ефект. А знам, че прекомерното желание може да неутрализира ефекта на магията. Както казах, не искам и тя да бъде насила с мен и вярвам, че ако направя магия, която подейства или ако някой друг направи такава, ако тя се върне няма да съжалява. Ще посветя цялото си свободно време да я карам да се чувства закриляна, сигурна, подсигурена, обичана и специална. Просто си мисля, че има нужда от леко побутване, което за съжаление аз вече не мога да направя, а времето минава и далече от очите, далече от сърцето, знаете.
Молбата ми е следната - Бихте ли ми препоръчали магия за такъв случай. Може ли 3то лице да я изпълни вместо мен и ако някой от вас е вещ в това, би ли ми помогнал изпълнявайки такава магия или поне консултирайки ме?
В замяна бих платил, разбира се. В доста затруднено материално положение се намирам, но ако трябва ще взема заем. Друг вариант е да предложа услугите си в сферата на правото, където съм адски добър. Може да ви се стори абсурдно - добър юрист без пари, но просто още не съм си взел последните два изпита, които са ми необходими за практика.

Благодаря предварително

Неактивен listentothewild

 • Практици
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 991
 • Karma: +25/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #1 -: 28 Януари 2017 15:05:27, Събота »
Аз ще бъда по-кратка от теб... По написаното съдя, че сте се разделили заради скандали и както сам казваш "избухлив нрав". Дори и да има много силна любов, то... скандалите не водят до нищо хубаво. Понякога човек се изморява, когато не може да се справи с тези качества.
Но нека по същество ти кажа моя съвет. Ако искаш да си върнеш приятелката, то трябва да игнорираш тази си страна и да поработиш (предполагам с психолог) за овладяването на гнева.
Първо, казваш, че не искаш да я контролираш, а в същото време искаш да си я върнеш с магия... Това не е ли вид контрол? Добре ли би се чувствал самия ти, ако знаеш, че момичето се е върнало при теб под някакво въздействие? 
Второ, няма магия, която да възпламени любовта. В живота има и такива моменти. Губим хора, понякога си ги връщаме, друг път - срещаме нови.

Магията крие доста опасности и не ти препоръчвам да се захващаш на сляпо с нея. 
Не призовавай някой да му заплатиш, за да ти върне любимата. Тук никой няма да ти вземе пари, а в замяна да ти изпълни желанието. Но все пак можеш да попаднеш на някое шарлатанско място и... хубавичко да си те ограбят.

Неактивен dchamber

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 20
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #2 -: 28 Януари 2017 15:29:28, Събота »
Аз работя върху проблема си. Не вникваш в същината. Тя нито знае какво е добро отношение, нито знае какво е лошо. Не казвам, че това което съм правил не е било нередно. Любов има, не е нуждо да бъде възпламенявана. Вече е твърде късно за връщане, както написах по-горе, пробвах всичко. Думите са излишни, а не мога да предприема никакви действия, предвид ситуацията.

Започнах тази тема с надеждата някой да откликне по съществото на молбата. Повтарям, нямам нужда от морал. Знам какво искам, знам евентуалните последствия и предполагам знам цената. Отново, това не се прави с лоши намерения, а от най-съкровенни и бих казал красиви, тъй като я обичам безгранично!

Неактивен posleden

 • Практици
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 2341
 • Karma: +60/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #3 -: 28 Януари 2017 15:30:41, Събота »
Аз не съм магьосник, но ще ти отговоря. Всяко външно въздействие върху това момиче, ще бъде временно. После следва ефекта на махалото - болката и за двама ви ще бъде още по-голяма. Знам че сте се вплели един в друг и сега кислородът не ти достига. Знам и парещата болка в гърдите ...
ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИШ!  МАГИЯ ТИ ТРЯБВА НА ТЕБ ЗА ТЕБ, А НЕ ЗА МОМИЧЕТО.
Започни от това, че нищо не е твое. Нито жената, нито децата, нито материалното, което ще имаш. Твоя е само душата ти, тук и сега!
Ако не те е страх - може да започваме. smile
Не нося броня.
Не всеки, който скита е изгубен.

Неактивен posleden

 • Практици
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 2341
 • Karma: +60/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #4 -: 28 Януари 2017 15:38:07, Събота »
Quote dchamber ()
Отново, това не се прави с лоши намерения, а от най-съкровенни и бих казал красиви, тъй като я обичам безгранично!
Като своя собственост ли?
Не нося броня.
Не всеки, който скита е изгубен.

Неактивен listentothewild

 • Практици
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 991
 • Karma: +25/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #5 -: 28 Януари 2017 15:43:16, Събота »
dchamber, не се опитвам да ти чета морал. Самата аз не съм светица, за да тръгна да те съдя. Споделих ти единствено мнението си, с идеята да не попаднеш на шарлатанин, който безскрупулно би ти взел и последната стотинка.

Неактивен dchamber

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 20
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #6 -: 28 Януари 2017 15:45:59, Събота »
Да започваме? smile

Неактивен dchamber

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 20
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #7 -: 28 Януари 2017 15:47:08, Събота »
Именно защото не желая да попадна на шарлатанин, пиша по форумите с надеждата някой да помогне по същество или поне да ме консултира. Решил съм да го направя твърдо!

Неактивен dchamber

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 20
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #8 -: 28 Януари 2017 15:48:28, Събота »
Не, не желая да я притежавам. Дори, когато бяхме заедно не съм я притежавал. След магията пак няма да я притежавам...

Неактивен listentothewild

 • Практици
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 991
 • Karma: +25/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #9 -: 28 Януари 2017 15:49:14, Събота »
А какъв ефект очакваш?

Неактивен dchamber

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 20
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #10 -: 28 Януари 2017 15:50:55, Събота »
Да се върне при мен, надявайки се, че ще прогледне, че това, което съм аз като човек и това, което мога да и дам не се среща често, в отвратителния свят, в който живеем.

Неактивен listentothewild

 • Практици
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 991
 • Karma: +25/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #11 -: 28 Януари 2017 16:00:26, Събота »
На сила хубост не става! Може би така ще ме разбереш най-правилно. Не си мисли, че те нападам, но подходът, който си поел за мен не е правилен.
Казваш, че я обичаш... Замисли се как би се почувствала тя, ако разбере какво искаш да направиш?

Неактивен dchamber

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 20
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #12 -: 28 Януари 2017 16:05:13, Събота »
Виж, знам много добре какво искам да направя. Знам всички за и против. Знам как се развиват отношенията между хората. Имам нужда от малко помощ изразяваща се в леко побутване. Оттам аз знам какво да направя. Не виждам абсолютно ниьо лошо в това, особено ако има хепи енд, какъвто чувствам и съм абсолютно сигурен, че може да има!

Неактивен posleden

 • Практици
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 2341
 • Karma: +60/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #13 -: 28 Януари 2017 16:33:16, Събота »
Quote dchamber ()
Да започваме?
Това ще означава промяна, пробуждане мога да го нарека. Ще ти се покаже вратата, но ти сам трябва да минеш през нея - вратата на твоето съзнание.
Не нося броня.
Не всеки, който скита е изгубен.

Неактивен Цеци_Вихронрав

 • Обсебена
 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 9373
 • Karma: +65/-0
  • Профил
Нужда от помощ.
« Отговор #14 -: 28 Януари 2017 18:28:16, Събота »
dchamber, първо искам да ми обясниш това:

 
Quote dchamber ()
Тя нито знае какво е добро отношение, нито знае какво е лошо.

После....

Quote dchamber ()
Имам нужда от малко помощ изразяваща се в леко побутване.

Побутването ще го направиш ти! Но не днес и утре, а когато сериозно се заемеш и оправиш проблема си с агресията. А това повярвай ми не е проблем който се решава за ден-два и го казвам от личен опит...
Ако наистина я обичаш ще имаш търпение. Ако обаче я искаш сега-веднага... В такъв случай не ти вярвам!
"Кат тасманийски дявол си в устата."
 Последен