Quote bor1ana (
)
Мисълта ми беше че това което е казала тази жена се случи , факт .
И нищо да не беше казала тази жена, това пак щеше да се случи, защото в него момент си била в такава компания и се е случило.
Дори тази жена да е била ясновидка с реални способности, то...
Ами първо не е редно като тълкува да прави такива обвинения. Ти видиш ли си грешна и детето ти ще плати със живота си... Такъв филм няма!!!
Второ, основно правило в ясновидството е, когато видиш смърт да не казваш, за да не стресираш отсрещния понеже тя може и да не се случи тази смърт. След малко ще обясня защо.
И трето... Вашите са реагирали неправилно. Вместо да се погрижат да не те сполети нещо разговаряйки с теб за опасностите които те чакат по пътя на израстването, те тръгнали магия да търсят и чакали магията да те спаси...
И да обясня защо предсказана смърт може и да не се състои...
Ясновидството вижда какво би могло да се случи, а не какво ще се случи на всяка цена. Всяко едно наше действие или бездействие променя причинно следствените връзки на живота ни и от там го променя.
Аз самата гадая и на всеки на който го правя обяснявам, че ясновидството показва какво го чака ако продължава да се държи и живее както до сега и ако нещо от това което съм му казала не му харесва, е достатъчно да промени поведението си и да го избегне.
Та вашите е трябвало не да хвърлят пари по врачки, а да ти обръщат повече внимание на теб. Тогава с време биха усетили, че си в компания която ползва наркотици и биха могли да предотвратят инцидента.
Но каквото било - било. Сега от теб зависи да се справиш с агресията и негативизма си, а не да тровиш живота на останалите с него. Има книги за самоусъвършенстване, има филми ("Тайната" примерно), има и психолози. Ти ще избереш какво. Въпросът е, че докато те избива на агресия и мрачни настроения ти тровиш не само близките си, но и себе си и не си позволяваш да бъдеш щастлива.
Младо момиче си... Живей, наслаждавай се на младостта си и на живота. На твоите години, аз нямах време да бъда зла и нещастна. Или поне не ми се случваше често...