Отворена дискусия > МАГИЯ

Реинкарнация

<< < (8/9) > >>

feniks75:
Мислех,че се интересуваш от наука,а ти просто сведе нещата до обикновена  и безмислена риторика.Твори не руши.Щом хваната  правописна грешка те изпълва с гордост и единственното нещо  е да следиш правописа -иди в занималнята .Ние творим с умът си не с лексиката си ,но щом това ти е силата действаи.

Libra777:
Поправих те, защото използваш нерокетни термини, съчиняваш несъществуващи такива и няма(или поне аз не виждам) логическа връзка между отделните твои твърдения. Езиковата ти култура е съвсем друг въпрос, който не съм засягала.  :)

Виж, Феникс, съветвам те да се научиш да практикуваш най-обикновена медитация, а след това да пристъпиш към сложните практики. За стабилна къща трябва здрава основа  [cvete]

feniks75:
Това са твоите  доводи.Всичко  съществува искаш или не искаш.Ти твориш ако искаш да си тапетът  в стаята бъди.Ако искаш рисувай в теб е четката.Стига да знаеш как да я хванеш , във което се съмнявам.Съжелявам,че така ти отговолих,но усетит много болка в теб .Ние сме приятели.

Solomon:
Феникс, прав си за това, че електроните имат двойствен характер заедно с други частички...но какво от това?
Нямаш изграден механизъм, който да може да казва на електрона на въглеродния атом на миозина в мускулната клетка на делтовидния мускул, примерно...примерно да каже да промени осцилацията си, примерно...
Но пък имаш други не толкова фини нива на регулация, за които писах...Обърни внимание на тях...Когато се изучават науки, трябва дълбоко да се изучават...иначе се получава един микс от наука и фантазия, дето му викаме псевдонаука...

Solar:

--- Цитат на: feniks75 в 25 Ноември 2020 21:34:27, Сряда ---Ние творим с умът си не с лексиката си ,но щом това ти е силата действаи.

--- Край на цитат ---

Но пък затова се учим да пишем - за да може умело да предаваме информацията, така че другите хора да ни разбират. Колкото по-грамотно и логически обвързано е написан един текст, толкова по-приятен и достъпен е за четене. Независимо от съдържанието, ако не е написано като хората, аз лично не проявявам интерес да го чета. Затова обръщай повече внимание на езиковите правила, за да можеш хем ти да се изразяваш по-правилно, хем останалите да искат да те четат. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия