Отворена дискусия > МАГИЯ

Реинкарнация

<< < (7/9) > >>

Libra777:
Само че имат двойствен, а не двойнствен характер.

feniks75:
Съжелявам ,права си.

Libra777:

--- Цитат на: feniks75 в 25 Ноември 2020 19:33:00, Сряда ---.Просто е нужно определена ситуация ,в която да попаднем.
--- Край на цитат ---

Каква например?

feniks75:
В това се крие разковничето на загатката.Бях започнал работа в консервена фабрика след 16 години стаж във винпром.Управителят си имаше любовница ,която де факто "колеше и бесеше" .Беше проста ама много проста.Тя изискваше подчинение на база сексуална връзка с началника-управител,който беше свестен пич.Та бяха цар и царица.Всички във фабриката им се поклоняваха .Е, приплетохме шпаги с царицата и следва доста бързо уволнението ми .Не се гордея с това ,но изпаднах в дупка.Записах в телефона си на говорител "Нека Г.... бъде изхвърлена от фирма  Т......... ,като мръсно коте.Три дена се усамотявах в гората на едно мое място си пусках говорителя.След три седмици ми се обадиха дали мога да почна работа пак там.Управителя го бяха уличили във финансови измами.Когато почнах работа се срещнах с Г.....  в офисът на новият управител.Той я  уволни по много грозен и унизителен начин.Чак на мен ми стана неудобно.Като мръсно коте.То такива ситуации има.Не се гордея с таво.

Libra777:
Това как се обвързва логически с твоя авторски термин "двойствен характер на електроните"?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия