Отворена дискусия > МАГИЯ

Обратният удар и природата му.

<< < (2/3) > >>

921:
Разделям понятията на ниски и високи вибрации. Когато излъчваш ниски , те правят резонанс в пространството. Каквото повикало такова се обадило.
 Когато правиш неща свързани със собственото си развитие, не желаеш да си вредиш( към по-високи). Когато искаш да вредиш, зает си с ниските вибрации така ти резонира тялото и реално не идва нищо добро.
 Кой какво прави , за себе си го прави.

Кой се опасява от обратен удър не прави нещо за собственото си развитие, а иска да навреди на някой. Тук идва проблема с личната отговорност. Да разгранича понятието личностно развитие, от това да правиш беди. Когато вредиш на много хора мислиш си че си много развит личностно... ей направих еди какво си на някой и му се разказа играта... но реално не си постигнал нищо. Другия момент съмнение...
 Няма съмнение когато разбираш и виждаш собственото си развитие, но има съмнение когато на някой му се случи нещо неприятно...да ли съм аз??? И въпреки всичко развитието ти е надолу.

Заблуждението че правиш магия. Винаги съм се питал... Правя ли магия или само си мисля че правя? Този въпрос не си го задавам когато виждам положителни резултати в своето развитие. Много лесно човек се самозаблуждава и започва да се филмира. Направил нещо, то взело че му се случило нещо неприятно. Веднага се свързва с обратен удър. А едното с другото може да няма никаква връзка. Да не си направил нищо освен един театър (ритуал), а неприятна случка да свързваш с обратния удър.

tattul:
Ами съгласна съм с 921, следвам само моя си път и така е по-чисто. Когато си зает единствено със себе си и с развитието си някак по-практично гледаш на нещата. Идва и добро и лошо, но лошото не е задължителна някаквва атака или обратен удар. Просто го приемаш и се справяш със ситуацията. Предпочитам работата с енергията по една единствена прчина тя има интензитет, а не характер на някой капризен и раздразнен демон например .....Правиш ли неща за собствена изгода и с користна цел неминуемо ще има и издънки, няма начин и трябва да можеш да си понесеш последствията. Напоследък срещнах един човек занимаващ се с магия...та той леко страда от параноя - атакуван ли съм, има ли ми нещо....не бих искала да съм на негово място в никакъв случай. Имала съм проблеми даже си ги довлякох сама преди време, бях си лепнала нещо, но с повечко късмет и помощ се оттървах. Сега внимавам и пак внимавам, но не изпитвам страх и параноя. Вървиш ли по този път винаги ще има изненади. Не е важна дори защитата, защото както се оказва понякога не сработва. Важно е да имаш хора до себе си и сам да си вярваш и да успяваш да си подаваш ръка......Не е важна как ще паднеш , а как ще се изправиш и ще продължиш..... , бе не си е лесно, но с вяра в себе си и с това да си наясно с възможностите си, с упоритост и инат и желание да продължиш ......Акоси решил да се забавляваш, трябва да умееш и даси носиш последствията.

abramalin:
Ако ви е страх от обратен удар просто като работите ползваите енергиен двоиник .Спирам дотук!

dia-devi:
не винаги е приложимо

MIM:
никога няма да ударя,въпрос на морал! удрят дребните души,сори,но мога да изпратя "много любов", на подобен,трудно ще я понесе

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия