Отворена дискусия > МАГИЯ
Обратният удар и природата му.
onya_deto_e_taen:
Докарвали ли сте си обратен удар? Ако да какъв?
myself:
Явно имаш нещо конкретно предвид, иначе няма да питаш. Само който нищо не прави, няма как да допусне грешка. Случвало ми се е да отворя "канал" и да довлека нещо, което не съм го искала, в битието си. Резултатът е - тотално объркване на всички мои начинания, здравословни проблеми без конкретна причина и неясна локализация... Тогава имаше кой да ме подсети, какво да направя (и го направих) - върнах се там, до където имах усещането, че всичко е наред, изчаках "нещото" да се шмугне в пролуката преди мен и "зазидах" прохода. Елементарно, сега ми изглежда направо харипотъровско, но това беше преди повече от 10 години, по време на една дълбока медитация с навлизане в... (а сега де- току-що ме споходи деменция- ама наистина не мога да си спомня целта на тая медитация).
Това мога да споделя от своя опит; ако ти помогне - честито, ако питаш за нещо различно - питай пак. Не се задрънчам с демони или същности с неизвестен произход и намерения. Работя с неща, за които съм сигурна в знанията си за същността им, предпочитам работа с енергии (щото са такива, каквито са); и те могат да ме изненадат, но е в рамките на предвидимото.
Ако искаш, сподели какво точно имаш предвид - тук има хора с най-различни практики, в разни области - все ще се намери кой да ти даде обяснение за това, което те притеснява.
anakonda79:
И на мен ми се е случвало... То не беше точно без да искам де... Бяхме се разбрали с един приятел да му пратя Сукубус, призовах я, но после нещо се обърка и си остана при мен... Също беше отдавна но ако мислиш че мога да ти помогна пиши на лични, в скайп mariq123489 , или тук И нека силата бъде с нас !
:
да,два пъти до сега.Под въздействие на силни негативни емоции поисках помощ и справедливост-някой или нещо се отзова резултатът беше бърз и краен,но това в последствие мии струва много.Не съм искала някой да пострада,а само тормозът да спре,но явно не съм поискала по правилен начи .
Nyarlathotep:
Замислих се...
Всяка сила... има еднакво и равно по-сила противодействие...
Върху това се гради законът за обратният удар...
Въпросът е от къде идва този удар.. ако източникът към който е приложен ударът.. вече се гръчи на земята.. без потомство... (ако си го ритнал в бъдещите му деца)
Мисля, че трябва да ползвам повече метафори...
Разделям света на Мрак.. и Светлина... с големи букви... като две враждуващи фракции... Ад и Рай... и подобни неща...
Когато едната страна наруши Баланса... ответният удар.. може да е мноого далеч... от нарушената точка... в момента там има струпване на Тъмни.. и се иска по-голяма жертва от страна на Светлите.. за да се възроди равенството... но ако се удари точка.. която не е толкова добре защитена.. и пак се изравняват силите... мисълта ми е... надявам се да схванете.. защото не ми се рисува... но май щеше да е по-лесно...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия