И аз сътворих подобна глупост, без да съм го осъзнала. Понеже Юридическият факултет в университета ми е на същото място, където се води и моята магистърска програма, веднъж реших да се пошегувам на гърба на юристите, защото те винаги ходят много официално на лекции. Та един ден и аз отидох много издокарана на лекции и всички започнаха да ме питат дали не съм имала интервю, или нещо от този сорт, защото по принцип съм по-семпла в облеклото си. Аз на шега им казах, че съм се облякла по този начин, за да си хвана някой млад юрист...
Днес, точно след "Превод на юридическа терминология", реших да седна да изчакам един състудент. Имаме си ние няколко пейки в по-големите общи пространства и аз се настаних на едната, без да осъзнавам, че на съседната до мен има двама младежи, които мигновено ме заговориха. Няма да навлизам в подробности, защото не всичко е за интернет пространството, но момчетата (по-скоро мъже, че 98 набор са си големи хора) учат към Юридическия факултет... то си им личеше, де. Мисълта ми е, че сама си предизвиках интеракцията от днес и повече няма да се шегувам с тези неща.