Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Въпрос относно състояние преди сън
ИВО:
theshadow, бях на най-добрият в града (частен) и не можа да ми помогне не можел да ми хване спатиите както той каза
Цеци_Вихронрав:
Явно не е най-добрият. Отиди при друг! Не се оставяй!
theshadow:
ИВО, не търси най-добрия, а онзи, който може да те разбере и с който ще ти е приятно да общуваш... Трябва ти психиатър със сърце, дето се казва... Щом този не става, пробвайте да го смените с друг, дето да се разбираш с него... Не е речено, че веднага ще намериш правилния човек, понякога трябва да се потърси повече, преди да се попадне на правилния...
ИВО:
theshadow, ако трябва да съм честен днес послушах вашите съвети и се чувствам много по добре много по спокоен и т.н за което ви благодаря от сърце
Libra777:
Не знам дали въпросът ми е за тук, но не намерих друга подходяща тема.Преди години ми се случваше постоянно когато съм легнала, нито заспала, нито будна, да получавам много странна...халюцинация?...не знам какво е - в каквото и да си допра някоя част от тялото, го усещам като огромно, гладко и много твърдо. Дойда ли в пълно съзнание, чувството изчезва. Феноменът беше изчезнал, но наскоро пак се появи и е нещо страшно неприятно. Усеща се много реалистично и направо е невъзможно да заспя. На моменти даже имам чувството, че полудявам [crazy] Моля някой, който знае какво е това нещо, от какво се получава и как да се отърва, да сподели знанията си.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия