Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Въпрос относно състояние преди сън
pepsi:
Здравеите. преди 10 години когато си бях ученик още една вечер когато си легнах след известно време осещах че немога да се помрадна а само очите си мърдах и имах чуството че някои ме удвива и някак си се едно се надигах във въздуха.няколко пъти ми се случвало това и до сега сам нямал обяснение за това.доста страховито.казвамго на кратко сепак ако някои може да обясни.
Solomon:
pepsi, това, което си изживял се нарича сънна парализа. Може да се появи точно когато човек заспива и при събуждане. Понякога сънната парализа е съпроводена с халюцинации. Няма нищо страшно и необикновено.
ПП: Всъщност това не е мястото да питаш, ако искаш да питаш нещо достатъчно важно си отваряш тема.
ИВО:
Аз преди много често имах една и съща случка както спа и по едно и също време на ноща се събуждам с болки в корема и много гласове в главата и все стигах до болница някой ако знае на какво се дължи това ?
ИВО:
или пък съм сънувал няколко дена поред че отивам на едно и също място и ми е много приятно там все едно съм в рая и съня се развива както предният ден някой ако знае нещо да сподели ?
Цеци_Вихронрав:
Quote ИВО ()по едно и също време на ноща се събуждам с болки в корема и много гласове в главата и все стигах до болница БюВ болницата не те ли насочиха към специалист?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия