Омагьосване
Желана цел: Довечера двамата ми братовчеди А и Б да дойдат и да излезем тримата. Обаче има едно условие - условието е първоначално да ме покани Б...Добавих това условие, защото по принцип братовчед А инициира тия срещи...Избрах тази цел, понеже ние по принцип от време на време си излизаме тъй и няма да е нещо ново и вълнуващо, а по-скоро ще съм безпристрастен към целта, което улеснява постигането й.
За изпадане в магически транс използвах биене на тъпани - не съм бил тъпан, защото нямам, но в нета има достатъчно записи на биене на шамански тъпан - бях си изтеглил на телефона и ползвах записа. За насочване на волята използвах сигил. Седнах на леглото, облегнах се, взех сигила в ръце, пуснах записа, изказах на глас желанието си точно както искам да стане...и лека полека изпаднах в транс. По време на транса се концентрирах върху сигила, повтарях си желанието наум (някакъв съкратен вариант)...и използвах и визуализации.
Оказа се, че това със звуците на биещи тъпани ми харесва...след като реших, че съм готов изгорих сигила.
Това е...ще видим какво ще се случи.