Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневник на Solomon
theshadow:
Solomon:
Благодаря.
Още тая вечер ще почна работа върху сигилите. Аз вече имам готови около 6-7, но не помня кой сигил за какво е...та трябва да си измисля някакво си друго желание и съответно да конструирам друг сигил...Ще го направя.
Solomon:
$IMAGE1$
Тъй...заявяване на желанието:
''Мое желание е да напредна в магията, колкото се може по-бързо'' (Аз го написах на английски, понеже конструирането на сигила с латински букви ми е по-лесно)
Начин на осъществяването на желанието:
Да чета най-малко 2 часа на ден материали свързани с магията/да гледам видеа на магове в Ютюб (има такива и са много добри в обясненията)
Крайният вариант на сигила:
$IMAGE2$
След малко ще го ''изстрелям/заредя/изпратя'' чрез медитация.
Solomon:
Виждам, че снимките не се виждат.
Преоразмерих ги, дано да е станало:
1.
2.
Solomon:
Техники за контрол над мисълта.
Снощи почнах, но съм заспал. Днес направих упражнението.
Времетраене: повече от час
Легнах удобно на леглото си. Неподвижността не беше никакъв проблем. След не много почнах контрола над дишането, там имах следния проблем - дишах както е казано, но след време, когато се отпуснах максимално дишането ми стана така плавно и бавно, че усещах дискомфорт и така няколко пъти се наложи да забързвам и забавям дишането си, докато намеря златната среда. Чудно как, този път немисленето сякаш не беше много трудно, особено когато си задам въпроса ''За какво ли ще се сетя сега ?''. Изпробвах и няколко метода за подпомагане на немисленето от които най-ми допада следният - визуализирам си една буйно течаща река, в която изхвърлям всички ненужни мисли и течението ги отнася. Всъщност този метод сякаш долу-горе помага, но въпросът ''За какво ли ще се сетя сега ?'' просто няма равен...интересно е как известно време нищо не ми идва на ум след като си задам тоя въпрос. След време не усещах въобще тялото си, освен леки претрепвания от време на време и онова чувство все едно те налазват мравки...Когато стигнах до визуализацията, почнах с ябълка. Почнах да експериментирам - изменях цвета на ябълката, пробвах с всякакви цветове, променях ъгъла от който гледам ябълката...след това опитах с други предмети - куб, паралелепипет, но най-ми хареса да си визуализирам горяща свещ. (Искам да спомена и за нещо което винаги ми се случва, когато медитирам - винаги на ''вътрешния си екран'' виждам една синя сфера/топка която се надува и свива...) За концентрацията върху звук, като мантра използвах песни, след като си изпях няколко песнички наум (така да се изразя ) реших да приключа. Първо отворих очи, после помръднах ръцете(които не усещах пъровначално) после краката и след мъничко излежаване и протягане станах.
Сякаш времето мина много бързо.
Когато приключих с упражнението имах чувството, че съм станал от сън.
Беше приятно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия