Цеци_Вихронрав, благодаря за обяснението и припомнянето
Странното е, че в други източници не съм срещал въпроса ''Има ли начин за постигането му ?''....както и да е.
Това със забравянето го правя след като създам сигила - например: заявявам много желания и за всяко желание съответно правя сигил, но това нещо го правя за един ден/нощ и наведнъж се насъбират толкова много сигили, че съм забравил кой сигил за какво е (унищожавам листите където съм записал желанията си и където съм конструирал сигила), тоест съзнателно аз не знам кое за какво е, ала несъзнателно знам (тоест подсъзнанието го помни). Това ми улеснява работата, защото когато медитирам над някой сигил, аз не се чудя ''Оф, ама дали ще стане точно това желание...май малко се съмнявам...ами ако не стане...ехх ама..'', тоест не позволявам на съзнанието ми да пречи на подсъзнанието ми (на несъзнаваното.....все още ми е странно да го наричам така)....и така ми е много по-лесно.

След ''изпращането'' унищожавам сигила.
Иначе, пробвали ли сте се, имате ли резултати ?
Аз съм пробвал със сигил, който бях направил с цел да помня сънищата си. Това е единственият сигил който не съм унищожил, а го залепих на тавана, точно над леглото ми и си го гледам докато заспя. Мога да кажа, че вече много рядко ми се случва да не помня сънищата си (правя го с цел подготовка за ОС).