С това чудо, гладът, трябва да се внимава, защото има една такава болест- анорексия и е името... И тази болест ходи не само по млади момичета, решили, че ако погладуват и ще замязат на фотошопираните манекенки от списанията, а и по редица окултисти и йоги, захмаснали се да се претворяват в растения, каквито не са и никога няма да бъдат... При последните, йогите имам предвид, такива увреди от анорексия ми се е случвало да попадам документирани през практиката си, че да им имам яденето на слънце и прочие простотии... Обездвижени в една поза торби кокали, които не могат и да помръднат и просто бавно си умират с всяка секунда, докато медиите им правят псевдо-реклама как били уж аха и безсмъртни... Но на дела- умират по един наистина ужасен начин, самоубивайки се от чиста глупост...
Та мисълта ми е- това с диети и постения трябва да се внимава... Човек трябва да яде колкото му се яде, да се движи, да си следи кг да му е в норма и нито да е под нормата на кг, нито над нея- и тогава ще е относително казано- здрав...